facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Betty Nansen Teatret

Betty Nansen Teatret
Adresse: Frederiksberg Allé 57 , 1850 Frederiksberg C
Telefonnummer: 33 21 14 90
By: Frederiksberg C
Rute: Frederiksberg Allé 57
Postnummer: 1850



relaterede søgninger: Nørrebro Teater, Spilleren Betty Nansen, teaterchef betty nansen 1992-2015, Mit Teater, Spilleren Betty Nansen ANMELDELSE, Det Kongelige Teater, Spilleren Betty Nansen varighed, Plattform Betty Nansen
Anmeldelser
Sjældent ubehjælpsom og ikke særlig venlig rådgivning i jeres billetkontor via telefon. Jeg er indforstået med, at der i mit tilfælde ikke var så meget I kunne stille op med billetter købt til den forkerte dag, men at I ikke kan vise mere venlighed og respekt, er en ærgelig og uventet opførsel fra jeres side. Man skulle næsten tro, at jeres medarbejder bliver betalt for at være uhøflig. Æv!
Frisk og flot teater, efter den seneste renovering. Der er kommet nye sæder, og dem sidder man godt i. Det er jo også normalt gode stykker, som går i Betty NansenTeatret, så der er basis for en ganske hyggelig aften.
Dejligt og meget hyggeligt teater. Gode forestilliger
Hyggeligt teater også efter opbygningen. Så Livstilsgæsterne. Det kunne jeg godt have været foruden. Men stedet har ofte spændende og anderledes stykker. Dog ofte med samme instruktører
Meget dejligt teatet med fremragende forestillinger, men mærkelig ventesals forhal..
At stykket Animal farm var rædsomt er en ting men at man ikke kan se mere end en tredjedel af scenen er absurd. En høj mand på rækken foran mig tog hele udsynet.
Fantastisk koncert til summer jazz festival 2016 med Brian Blade, Benjamin Koppel og Lionel Loueke. Koncertsalen er en oplevelse i sig selv - gammel, flot og super hyggelig! Tag derind til Summer Jazz festivalen under CPH Jazz Festival og hør deres spektakulære besøgende kunstnere. En stemning man ikke kan få andre steder.
Et meget hyggeligt og intimt teater. Var inde og se Stolthed og fordom. En genial scene, der blev udnyttet til fulde. Gode unge skuespillere, der gav alt, hvad de havde i sig. Jeg giver 4 stjerner, da jeg godt kunne bruge lidt mere benplads.
Fin og nænsom opfriskning af teatret både ude og inde, men vigtigst er, de spiller så meget super godt teater!
Helt fantastisk skør forstilling.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Betty Nansen Teatret med offentlig transport


Frydendalsvej (Frederiksberg Allé) 40 måler
7A
93N
Frydendalsvej (Frederiksberg Allé) 40 måler
71
7A
93N
Frederiksberg Allé St. (Frederiksberg Allé) 180 måler
71
7A
93N
Frederiksberg Allé St. (Platanvej) 210 måler
9A
Frederiksberg Allé St. (Metro) 220 måler
M3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik