facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Best Western Plus Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Strømlinet hotel i århundreder gamle omgivelser med gratis Wi-Fi, et steakhouse på stedet og en bar/lounge.
Adresse: Vestergade 53, 8900 Randers, Danmark
Telefonnummer: 86 41 43 33
By: Randers
Rute: Vestergade
Gadenummer: 53
Postnummer: 8900


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
Hotel Randers Hotel Randers 742 måler Selvom jeg ikke er til storbyer, så mener jeg HOTEl Randers er det bedste man kan få ...
Anmeldelser
Super hyggeligt og nyrenoveret hotel.nnFin morgenmad, dog ikke så mange mælkefri mælkealternativer, selvom der er mange morgenmadsprodukter, havregryn, cornflakes mm. Kun sojamælk.nLækker vegansk bønne- og tomatret.nDer er fløde i scrambled eggs!nGlutenfri brød og knækbrød.
Dejligt værelse, hotellet er lidt til den dyre side, taget i betragtning af, at der ikke er nogen aften restaurant på stedet. Der var ingen betjening i receptionen, men de kom dog kort efter at man havde ringet på klokken. Og så ville de have 75 kr. for at jeg kunne parkere min bil ude foran.nVærelset er ikke særlig godt lydisoleret, så jeg hører alle biler kører forbi på den trafikeret vej og man rejser lige hovedet når nogen går forbi ude på gangen.
Trods ok fra receptionisten omkring parkering af din bil, fik jeg 8 dage efter en p-afgift som jeg påklagede. Der gik herefter 1/2 år inden der kom svar med afvisning af min klage. Der er næsten tale om røveri ved højlys dag, Q-park er helt useriøse.
Det er et besøg værd. Super lækker værelser og super god service der. Vil bestemt besøge det igen.
Super hotel og skønt personale.nBeliggenhed i gå afstand til meget.nRent og pænt.nGode senge.nMorgen buffet helt i top.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik