facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bendixens Fiskehandel

Adresse: Jessens Mole 2 , 5700 Svendborg
Telefonnummer: 62 21 18 75
By: Svendborg
Rute: Jessens Mole 2
Postnummer: 5700


Anmeldelser
Vi hentede lidt forskelligt fisk og man får hvad man betaler for, hverken mere eller mindre. Deres smørrebrød med fisk / skaldyr var bedst og frisk tilberedt. Deres pommefriter er en tand for tørre og burde nok skiftes ud med en anden udgave, er ikke verdens sværeste opgave at laver ok pommefriter. Som sejler eller tørsejler ligger butikken perfekt.
En fin forretning og udsalg af færdig retter. Store pæne portioner. Fiskefileterne var bestemt helt OK, men fiskefrikadellerne var noget tamme.
Bedste fiske deller jeg har fået længe... God service og LAN godkendt
Fiske-Junkfood når det er bedst. Udemærket mad, dog kunne man godt gøre lidt mere ud af at pakke/servere det pænere. Meget dyre drikkevarer. Smagsmæssigt super fint og børnene var glade for det :
Vi fik en super lækker kold fisketallerken med alt godt fra havet. 100 kr . Maden smagte og lå ikke tungt. Kom i god tid da der er run på, stedet er godt besøgt. Vi kommer gerne igen. Store portioner.
Rigtig god mad til en meget fornuftig pris, kommer helt sikkert tilbage når jeg er i Svendborg igen
Fin take away mad i hyggelig omgivelser ved lystbådehavnen, men det der giver den 4. stjerne, er at de kom ud med frisk vand og en fiskefrikadelle til vores hund meget betænksomt.
Vi fik 3 stjerneskud og een gang Fiskefiletter med pommesfrites. Alle fiskefiletterne var glasklare og rå. Det var ulækkert. Utroligt at de ikke kan friturestege en fiskefilet så det passer.
Både Butik og Grill har fremragende produkter, er faktisk mest fan af Grillen, som har åben om sommeren.
Et fantastisk sted har nu på 1 uge besøgt Bendixens 3 gange. Det må tale for sig selv
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik