facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Beboerforeningen Nørrebro

Adresse: Stengade 50, c/o Folkets Hus , 2200 København
Telefonnummer: 35 39 19 50
By: København
Rute: Stengade 50, c/o Folkets Hus
Postnummer: 2200


Anmeldelser
Godt sted at ryge Bob Marley
Folkets Hus er en af byens bedste oaser med café med billig søndagsbrunch, spændende foredrag og masser af andre sprælske, inspirerende og gratis eller næsten gratis aktiviteter. Et af de meget få steder i København, der ikke har til formål at trække penge op af lommerne på folk.
Utroligt voldigt og farligt hus. burde været revet ned i 90'erne
Fede arrangementer, god stil og opturs søndags-brunch.
Smukt fællesskab om gratis arrangementer
Fantastisk Atmosphere
Oversat af Google: Vidunderligt medborgerhus og park. Original anmeldelse: Wonderful community center and park.
Oversat af Google: Hyggeligt kulturelt rum med dejlig park for børn at lege i. - Perfekt til en afslappende dag med venner, kaffe og brætspil. : Original anmeldelse: Cosy cultural space with nice park for kids to play in as well. - Perfect for a chill out day, with friends, coffee and boardgames. :
Oversat af Google: Super dejligt og afslappende sted. Jeg havde et meget dejligt sent og et brætspil. Jeg elskede stedet. Original anmeldelse: Super nice and relaxing place. I had a very nice late and a board game. I loved the place.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik