facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Beauty By Broe

Adresse: Godthåbsvej 51 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 86 30 50
By: Frederiksberg
Rute: Godthåbsvej 51
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende virksomheder
PNNB PNNB 2 km Ekstremt dygtigt og professionelt Beauty Team !
Anmeldelser
Kan så meget anbefale jer at besøge Beauty By Broe. Lækre behandlinger, virkelig søde og kompentente medarbejder, og en rigtig hyggelig atmosfære som møder dig, lige så snart du træder ind af døren. Jeg har fået lavet både ansigtsbehandlinger, bryn, vipper og Shellac hos dem.
Første gang jeg har benyttet mig af Beauty By Broe og bestemt ikke sidste gang. Jeg fik den bedste ansigtbehandling, hvor service og velvære er i højsædet. Det var en grundig gennemgang af min hud, og jeg følte mig i gode hænder. Endte endda med at jeg afslutningsvis fik booket tid til farve af bryn, så jeg kommer allerede igen i morgen :- Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted!
Jeg prøvede Beauty By Broe, da jeg skulle have ordnet mine negle og få shellac. Jeg oplevede en meget ubehøvlet negletekniker, der ikke sagde et eneste ord under behandlingen, og hvis jeg kom med en bemærkning omkring farve eller filning rullede hun med øjnene. Herudover er min shellac allerede begyndt at revne - kun tre dage efter behandlingen. Jeg kan derfor ikke anbefale dette sted.
Er kommet i klinikken i et års tid nu, og er altid super tilfreds! Professionel behandling og god service, afslappet atmosfære og dejlig stemning
Jeg kan ikke anbefale at få ordnet gele negle hos Beauty By Broe,efter en uge faldt tommelfingeren neglen af, og resten af neglene løftede sig i siderne,så jeg måtte få lavet en stor fyldning et andet sted.
De skønneste madammer der udfører behandlingerne her :- Altid den bedste betjening og professionalisme. Priserne er fair, og niveauet er højt. Kan varmt anbefales.
Dejlig, venlig og afslappende og professional oplevelse, at få behandlinger hos beauty by bro. Jeg nyder det hver gang.
Super sted! Og så søde mennesker :
Oversat af Google: Fantastisk salon! Jeg får lavet mit Lash Lift af Maria, som er så sød og virkelig professionel. Perfekt resultat hver gang. Kommer snart tilbage til en ansigtsbehandling ; Original anmeldelse: Great salon! I get my Lash Lift done by Maria, who is so sweet and really professional. Perfect result every time. Coming back for a facial very soon ;
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik