facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bavinchi Horsens

"KonditorBager ønsker at give dig og din familie en unik smagsoplevelse med kvalitetsbrød bagt fra bunden. Vi vil ganske enkelt være danskernes foretrukne leverandør af det daglige brød. Vi brænder for bagerfaget og det gode brød, og har som konsekvens heraf valgt at tage kampen op mod det herskende bakeoff og samlebåndsbrød, der sprøjtes ud overalt til urimeligt høje priser. For os drejer det sig om dedikation og innovation. Om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at gøre tingene anderledes og bedre. Om at anvende sunde råvarer af høj kvalitet. Om at give brødet den fornødne tid til at hæve og udfolde smagsstofferne. Og om at servere brød, vi er stolte af - med et stort smil og en god samvittighed."
Adresse: Bjerrevej 69 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 64 48 11
By: Horsens
Rute: Bjerrevej 69
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Lagkagehuset Horsens, Bedste bager Horsens, Bager Horsens åbningstider, Medaljon Horsens, Brunsviger Horsens, Kransekage Horsens, Bryllupskage Horsens, Pålægskagemand Horsens
Anmeldelser
Havde bestilt 3 stk fastelavns chokoladekager med motiv, og alle tre kager var så tørre, at de smuldrede fra hinanden. Virkelig dårligt!
Ringere sandwich skal man lede længe efter.. Alt for dyr, i forhold til hvad man får.
Lækkert brød, men husk på håndhygiejnen. Man tager ikke vejskilte ud og derefter direkte i ekspedition uden håndhygiejne.
Det er en fantastisk bager at handle ved om morgenen, altid friske rundstykker og frisk brød af flere forskellige slags. Et bredt udvalg af kager samt sandwich og salat godt til både at handle efter morgenmad samt mad til arbejde hvis man lige mangler en god sandwich eller salat på farten. Må sige jeg meget stærkt kan anbefale dem
Fair priser, fin betjening og fint udvalg. Kvaliteten er udmærket
Fantastisk god service, og overkommelige priser på både kager såvel som sandwich. Det er faktisk altid der vi henter brød og kager. Selvom der er en bager tættere på.
Lækkert brød, nogle gange de bedste rundstykker! Desværre har de hurtig udsolgt og enkelte gange er rundstykkerne bløde... Men generelt højt niveau :-
Fantastiske fastelavnsboller, venlig og smilene betjening. Fik en god vejledning
Vi får altid morgenmad derfra når de har åbent holder nogle gange ferielukket - så husk altid at tjekke på deres egen hjemmeside ang åbningstider kvaliteten i top og fair priser!
De har noget dejligt brød og kager
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bavinchi Horsens med offentlig transport


Sognegårdsvej/Bjerrevej (Horsens Kom) 40 måler
104
4
Sognegårdsvej/Bjerrevej (Horsens Kom) 50 måler
104
4
Dagnæsskolen/Bjerrevej (Horsens Kom) 280 måler
104
4
Dagnæshallen/Ternevej (Horsens Kom) 290 måler
5
Dagnæshallen/Ternevej (Horsens Kom) 310 måler
5

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bavinchi Horsens.

Horsens bagerier

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Bjerrevej 69 placering, hvordan kan jeg gå. Bavinchi Horsens adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bavinchi Horsens. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bavinchi Horsens med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik