facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bauhaus Danmark

"BAUHAUS Holbæk tilbyder et bredt varesortiment inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, plæneklipper, gulvbelægning, træ- og bygningsartikler, samt et stort udvalg af inde- og udendørs planter, grill og haveartikler.Alle BAUHAUS varehuse er indrettet, så de er overskuelige for kunden. Vores produkter er alle placeret i venlige lyse omgivelser, hvor man via vores indretningssystem kan blive ført direkte til den specialafdeling, man ønsker."
Adresse: Stenhusvej 56 , 4300 Holbæk
Telefonnummer: 59 48 88 00
By: Holbæk
Rute: Stenhusvej 56
Postnummer: 4300



relaterede søgninger: BAUHAUS åbningstider Roskilde, Jem og fix, BAUHAUS åbningstider Hillerød, BAUHAUS åbningstider i påsken, BAUHAUS Roskilde, Bauhaus tilbudsavis, Bauhaus Frederiksberg, Bauhaus adresse
Anmeldelser
Utrolig dygtigt og imødekommende personale i informationen angående en reklamation og upåklagelig tilbage betaling ved indlevering af defekt produkt. For efterfølgende at blive overfuset af en afdelingsspecialist angående det tilbagebragte produkt. At tale ned til kunderne og sine medarbejdere er ikke nødvendigt og burde nok bare holde sig til lagerarbejde. Af den grund handler vi ikke mere i Bauhaus Holbæk
Bestilte Click&Collect, og var nede for at hente. Det gik sådan set okay, de var flinke og rare, men jeg havde nu regnet med at varen stod klar. I stedet endte jeg med at stå og vente i mere end 10 minutter. Det har jeg oplevet før, så derfor kan jeg ikke give de sidste to stjerner.
Fint med Click og hent, men vi havde da en forventning om, at når varerne var bestilt og betalt på forhånd, så burde det ikke være nødvendigt at stå i 7 minutter og vente fordi varerne skulle findes frem først.
Alt tid et godt sted og kigge ind sødt personale ved kassen mødes altid med et smil.
Ledte efter en kompostbeholder, der desværre ikke var på lager. Vi fik den bedtst og mest kundevenlige service og får den sendt direkte hjem.
Fik en rigtig god service i Bauhaus Holbæk. Jeg havde bestilt et havemøbelsæt via click&collect, da jeg kom hjem og åbnede kassen med bordet, manglede der 2 ben og en skrue. Kørte retur til Bauhaus hvor en medarbejder fra havecenteret straks tog de manglende dele fra et andet sæt så jeg kunne samle bordet færdig. Tak for en god service.
Fik ikke det vi kom efter og fandt ikke ud af om det i det hele taget var en vare de havde, da personale bare kiggede uforstående på os og ikke forstod hvad vi snakkede om. Vi blev dog ledt i retning af et sortiment af dele det kunne bruges til at lave en hjemmelavet udgave af de vare vi søgte. Opdateret: Mange tak for at bruge tid på at besvare min anmeldelse på en så venlig måde, det i sig selv gør faktisk at jeg hæver min vurdering fra 3 til 4, for det var godt nok et service minded svar.
Oplevelsen var ok, bortset fra at jeg aldrig fik de klinger med som også var købt, og har desværre ikke haft tid siden, så jeg kunne hente dem
Bestilte 2 Yale Doorman låse på nettet. Fik udleveret en uåbnet pakke samt en i misrabel stand. Viste sig at låsen havde været monteret samt diverse skruer afkortet. Ledning til samling af de 2 dele så ligeledes noget misrabel ud. Henvendte mig i kundeservice, ventetid ca 5 minutter på at medarbejder kom frem til kundeservice. Medarbejderen meddelte meget kort for hovedet at jeg skulle vente ca 10 minnutter på at anden medarbejder var færdig med sin pause før jeg kunne blive ekspederet. Forsvandt selv om jeg protetesterede. Valgte at levere det købte tlbage. Rigtig dårlig kundeoplevelse, så ville ønske jeg kunne give -5 i stjerner.
Hejsa. Jeg måtte vente 15-20 minutter på at få min vare som jeg havde bestilt på klik og hent .Det synes jeg ikke er i orden. Så kun en stjerne herfra.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik