facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bar Next Door

Bar Next Door
"Bjørns er din ven, når du har brug for et sted at starte eller slutte aftenen med vennerne eller kollegerne. Om du er aficionado og nikker genkendende til samtlige cocktails på kortet, eller du bare gerne vil have en Gin & Tonic, så er Bjørns stedet, hvor du kan slappe af og nyde et væld af forskellige cocktails kombineret med en buzzing Vesterbro vibe. Sip løs på en klassiker eller prøv en af vores kreative kreationer. Barkortet byder både på evergreens og kreative påfund. Vi holder et skarpt fokus på ingredienser og udtryk bestemt af sæsonernes skiften."
Adresse: Sortedam Dossering 3 , 2200 København
By: København
Rute: Sortedam Dossering 3
Postnummer: 2200


Åbningstider

Tirsdag: 16:30-00:00
Onsdag: 16:30-00:00
Torsdag: 16:30-00:00
Fredag: 16:30-00:00
Lørdag: 16:30-00:00

Anmeldelser
Kække cocktails til skarpe priser! Det var ikke kun de drinks vi fik der var kække- personalet var også friske og virkelig på i går! Det eneste minus var at de ikke havde nogle snacks. Alt i alt var det en fornøjelse og vi kommer klart igen!
God service og hyggelig indretning. Den ligger ikke så meget op til du får talt med andre end din gruppe - det kan jo være godt eller dårligt. Cocktails ret gode, men når ikke wowing. Du kan få hvad der er på menuen. Kunne godt finde på at komme igen selvom der er andre steder som cocktail mæssigt rammer mig mere..
Gennemført drinks sted, der bliver gjort noget ud af de mest smarte og trendy drinks.
Vi spiste i dag brunch på Bjørns og det var en blandet fornøjelse. Det er et meget hyggeligt sted og dagen havde vejret med sig. Personalet var søde og maden var ok. Når det er sagt, var ventetiden og selve serviceringen ikke noget at råbe hurra for. Først får vi at vide, at de er løbet tør for grilled cheese, men har croissanter med ost og skinke. Dette bliver så bestilt. At de ikke kan lave det førstnævnte med samme ingredienser som i croissanten og med det brød der ellers bliver serveret, ved jeg ikke. Drikkevarerne kommer efter 10-15 minutter, og efter 30-40 minutters venten, spørger vi hvad status er på maden. Den er imellemtiden ikke igangsat, men de vil gå i gang med den som det næste - fred være med det. Nu viser det sig dog pludselig at de er løbet tør for croissanterne, men har fundet grilled cheese frem i gemmerne, selv om de ikke havde dem før. Samtidigt er det ikke muligt at få blødkogte æg, da der ikke er flere... men der kunne laves røræg og pocheret æg til en anden del af ordren - yderst besynderligt. Efter en times ventetid, hvor vi for længst har drukket alle drikkevarerne, kommer maden på bordet; der mangler skinke til den ene tallerken, der bliver bragt ud med det samme - det kan ske. Maden er hverken fantastisk eller dårlig, men et fint middelniveau. I løbet af måltidet løber vi tør for brød, som vi hører om vi kan få mere af, hvilket vi aldrig så skyggen af. Jeg må indrømme at jeg havde højere forventninger til Bjørns, da den ligger hvor den gør, er en del af madklubben og har det prisniveau der nu er. Jeg håber det er opstartsproblemer ovenpå Coronanedlukningen, da jeg synes stedet har potentiale, men ikke som jeg oplevede det i dag. Jeg havde en fornemmelse af, at personalet enten ikke er godt nok klædt på til servicefaget og at der ikke var styr på menuen. Alt i alt en småærgerlig oplevelse, som jeg håber Bjørns tager til sig til fremtide gæster.
Sødt personale selvom vi måtte vente 15 min på alene at få et menukort, men de kan altså ikke finde ud af at koge et blødkogt æg. Sendte det tilbage 2 gange, og gav op til sidst. Deres sandwich var i hvidt og lidt smagsløst brød, og resten var til 3 stjerner. Kaffen var dog aldeles verdensklasse...
Meget dårlig service fra de to tjener som var der. De valgte at stå og snakke i 20 min imens vi sad og ventede på vores 2 sandwish og noget vand til vores vin. Først da jeg rejser mig op og går ned til dem og spørger efter vores mad og vand, derefter går den ene igang med at lave de 2 sandwich som vi havde bestilt.imens den anden kommer med vores vand til vinen, som vi havde drukket . Måske der skal ansættes et mere kompetent personale, ....jeg kommer ihverfald ikke igen .
Spiste morgenmad en tidlig søndag morgen. Vesterbrogade var stille og øde. Rigtig fin indretning. De bøvlede med de blødkogte æg, men i andet forsøg lykkedes det. God betjening og maden var i øvrigt fin.
For dyrt i forhold til madens kvalitet, der klart manglede salt og at blive serveret hurtigere. Ikke hyggelig atmosfære og Ikke et sted jeg kommer igen.
Rigtig gode cocktails i hyggelige omgivelser.
Fin og stemningsfuld lille oase lige ned til søerne ... bedst af alt en inspirerende bartender som leger med opskrifterne og kan sit håndværk til perfektion. Altså passion, legesyge/nysgerrighed, god stemning og velsmag ...alt det vi ofte glemmer når hamsterhjulet snurrer.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bar Next Door med offentlig transport


Ravnsborggade (Nørrebrogade) 80 måler
5C
Elmegade (Nørrebrogade) 260 måler
1A
350S
5C
Søtorvet (Frederiksborggade) 290 måler
5C
Elmegade (Nørrebrogade) 350 måler
1A
350S
5C
Skt. Hans Torv (Blegdamsvej) 380 måler
1A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bar Next Door.

København cocktailbarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Sortedam Dossering 3 københavn øl, vin og spiritus placering, hvordan kan jeg gå. Bar Next Door adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bar Next Door. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bar Next Door med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Lúlú Lúlú 90 måler Super hyggeligt cocktailbar med udsøgt vegansk mad. Kæmpe anbefaling herfra.
Vintro Vintro 102 måler Den hyggeligste og mest autentiske vinbutik du finder i København i hjertet af Nørreb...
Vini Vino Vini Vino 257 måler
The Barking Dog The Barking Dog 262 måler Virkelig hyggeligt lille sted med god stemning. Kunne godt have brugt en bedre fortol...
O Bom Português O Bom Português 305 måler
Mikropolis Bar Mikropolis Bar 357 måler Hyggeligt sted. Drinks ikke noget at skrive hjem om, personligt ikke meget til øl i c...
Smag Først Smag Først 452 måler Utroligt vidende medarbejdere og godt koncept med at man kan smage før man køber
Funchs Vinstue Funchs Vinstue 463 måler Hyggeligt men altid meget fyldt så svært af få et bord
Shoppen Shoppen 498 måler Bedste sted hvis man vil købe noget lækkert at drikke som gave til en ven/veninde - e...
Cafe Nørrehus Cafe Nørrehus 502 måler Godt og hyggeligt brunt værtshus...
The Mudhoney The Mudhoney 541 måler Lille og hyggelig. Hurtig betjening og fint udvalg.
Lautia Vino Fino Lautia Vino Fino 569 måler Rigtig gode vine, men efter endnu en ubehagelig oplevelse med betjeningen fra den æl...
Omegn Omegn 598 måler Delikatesser en masse & dejlige drikkevarer i litervis! Her er der både et flot u...
La Bella Donna La Bella Donna 599 måler
Noorbohandelen Noorbohandelen 626 måler Stort og godt udvalg Hvis man virkelig interesserer sig for deres produkter får man e...
Bæst Bæst 655 måler Fantastisk mad og tjenerne og sommelieren var meget søde og venlige. Deres 11-retter...
Stue 11 Stue 11 660 måler 5.12.22. smørrebrødet er i top stadigvæk. Tilføjelse 5.10.22 + 10.10.22. Ny smørrebrø...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik