facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Baltoppen Bio

Adresse: Baltorpvej 20 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 40 54 92 17
By: Ballerup
Rute: Baltorpvej 20
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: BIG BIO Herlev, Spilletider for fædre og mødre i nærheden af format bio, Biograf, BIG BIO, Drive In Bio Ballerup, FORMAT Biograf Ballerup job, Værløse Bio, Filmklub Ballerup
Anmeldelser
Baltoppen er skam en hyggelig biograf, men den vinder ingen præmier for hverken service eller kvalitet. Et stor tv derhjemme er fuldt på højde med oplevelsen. Har man tid vil jeg anbefale at tage s-toget ind mod byen, hvis det du ønsker er en stor biograf oplevelse, men hvis man bare skal se filmen uden ekstra krydderi er det helt fint.
Det er en rigtig hyggelig lille biograf med stor sal, butik og toiletfaciliter. De ansatte er rigtig søde og hjælpsomme, og så ligger biografen i gå-afstand fra Ballerup Station. Dog var der på et tidspunkt, hvor man kunne høre lyden - musik - fra den anden biografsal. Men det var kun fordi, at der på samme tid var stille scener i vores film. Ellers er det ikke oplevet de gange jeg tidligere har besøgt biografen. Mvh. Shais Anees
Hyggelig biograf med alt hvad man kan ønske af rigtig biograf stemning. Popcorn, slik, sodavand, plakater på væggene, ja selv duften emmer af hygge. Prøv den inden den lukker da der blir bygget en ny biograf.
Fin lille biograf med to sale. Man sidder fint og der er okay med plads til både ben og arme. Her er en lille kiosk, hvor man kan få, hvad man har brug for af slik, popcorn og sodavand. Det er ikke stedet til de helt store biografoplevelser, men det er rigtigt fint til alle de andre film.
Det var en god oplevelse fredag kl.12 i Baltoppen Bio, rigtig flot og hyggelig biograf, hvor man sidder skønt, og ikke mindst hyggelige og søde mennesker som sørgede for dejlig kaffe, ikke sidste gang vi kommer der. Masser af stjerner til den. Kurt og Grete Meier
Der er ikke så mange mennesker. Der var kun 8 til den forestilling vi var inde til. Sæderne er gode og der er dobbelt armlæn. Synes godt de kunne gøre bedre rent.
Hyggelig lille lokal biograf. Ikke en biograf der egner sig til store actionfilm, men til alt andet foretrækker jeg helt klart en lille intim biograf. Ikke det store udbud af slik, men der er hvad der skal være. Stor bonus at de viser gamle danske film.
Betalte 10 kroner for at være de eneste i hele biografen nærmest grundet et gebyr man ikke bliver oplyst over telefonen for "reservering"..
I sal 1 er der ikke særlig meget højdeforskel på sæderne. Der sad ingen foran mig, og jeg kunne kun lige akkurat kigge over ryggen på sæddet foran mig. Jeg er 163, det er sikkert ikke noget problem hvis man er høj. Jeg sad på bagerste række.
Fin gammel biograf med ekstra store sæder på de bagerste rækker. Gode priser på billetter vi gav 100 kr stk for en helaftens og så er der hyggeligt udsalg af lidt guf og popcorn. En biograf med charme.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Baltoppen Bio med offentlig transport


Baltoppen (Baltorpvej) 180 måler
147
216
835
Baltoppen (Baltorpvej) 200 måler
156
157
216
Telegrafvej (Vestbuen) 310 måler
143
144
156
835
Telegrafvej (Vestbuen) 310 måler
143
144
Nygårdsvej (Præstevænget) 310 måler
143
144
147
156
835

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik