facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ballerupbowling.dk

Ballerupbowling.dk
Tenpin-bowlingcenter med 20 baner, poolborde og spil samt en bar/restaurant og et mødelokale.
Adresse: Tempovej 35, 2750 Ballerup, Danmark
Telefonnummer: 30 30 27 82
By: Ballerup
Rute: Tempovej
Gadenummer: 35
Postnummer: 2750


Åbningstider

mandag: 11.00–20.00
tirsdag: 11.00–22.00
onsdag: 11.00–22.00
torsdag: 11.00–22.00
fredag: 11.00–00.00
lørdag: 11.00–00.00
søndag: 11.00–17.00

Anmeldelser
Vi var meget tilfredse med stedet, i sammenhæng med prisen. Mad og drikke var som det skulle være, personalet var serviceminded og imødekommende.nnMaden er på Café niveau, men absolut hæderlig. Bowling banerne er ok, og virker som de skal. En nyetableret minigolf bane indendørs er udført flot, men vi prøvede den ikke.nnDer er lidt slidt rundt omkring, og lidt løse hængsler på toiletterne, men ikke nok til at trække en stjerne fra.nnTag trygt hertil; det virker som om der er styr på sagerne.
Et rigtigt hyggeligt sted med familie eller venner. Både bowling og minigolf. Kan kun anbefale det, hvis man skal slå et par timer i ihjel med grin og latter nOg så har de også gode øl n5 stjerner herfra
Helt ok bowling faciliteter. Dog kunne skoene godt trænge til en udskiftning. Flere af dem havde huller. Det kunne måske være rart med en eller to mere på arbejde for der var mange mennesker den dag. Vi fik bane 1 og lige ved siden af os kom en anden familie. Der var plads nok så vi syntes det var underligt at vi skulle stå så tæt. Men heldigvis var personalet flinke til at få os over på en anden bane hurtigt.nEt godt besøg, men skoene… :
Et rart og nydeligt sted. Behagelig stemning og servicen er god
Vi kom udelukkende for at bowle, så vi kan ikke udtale os om maden.nTil gengæld var mødet med banerne en rigtig god oplevelse.nHurtig opstilling af kegler og skift mellem spillere. Fremragende.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik