facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ballerup Museum

Ballerup Museum
Adresse: Pederstrupvej 53, 2750 Ballerup, Danmark
Telefonnummer: 44 97 11 13
By: Ballerup
Rute: Pederstrupvej
Gadenummer: 53
Postnummer: 2750


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: 10.00–15.00
onsdag: 10.00–15.00
torsdag: 10.00–15.00
fredag: 10.00–15.00
lørdag: Lukket
søndag: 11.00–15.00

Anmeldelser
Imponerende stort og velholdt museum med flotte bygninger og haver.nDu går selv rundt og oplever de forskellige tidslommer lige fra stenalder til nutid. Der er desuden også arbejdende værksted på særlige tidspunkter. Værktøjs samlingen er meget imponerende. Da vi var der var der en særudstilling med Rusland der var meget flot samt Ballerups historie. Får du lyst til lidt at spise er der to fine spisesteder i området.nGratis entré.
Har cyklet forbi mange gange, og tog mig endeligt sammen til at besøge museet efter at have boet i Ballerup kommune stort set hele mit liv.nnVæsentligt større og mere omfattende udstilling end forventet, der var masser at se, både på det meget lokale plan, og på det mere overordnede.nnHyggelige omgivelser og venligt og snakkesagelige bestyrere gør museet værd at besøge.
Landsbyidyl og fine udstillinger i de to gamle gårde. Venlige og vidende frivillige.
Museet er absolut værd at besøge .nDer er iøvrigt gratis adgang .
Det er skønne omgivelser og dyr, blandt andet geder for børn.nDer er ikke så meget at kigge på udendørs, men masser af muligheder for picnic.nSelve museet indendørs er enkelt, men fint sat op historisk.nAl adgang er gratis, så det er et skønt sted at bruge som udflugt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik