facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ballerup Centret

Ballerup Centret
"Det stemningsfyldte Ballerup Center, der blev opført i 1973 danner rammen for 65 butikker, lækre spisesteder, to dagligvarebutikker og en biograf med FORMAT.Med et hyggeligt besøg i Ballerup Centret, kan du finde alt, du har brug for. Den nyeste mode, skolesager til ungerne, indkøb til både fest og hverdag, elektronik til hjemmet og mellem indkøb kan du tanke op på energi på et af de lækre spisesteder. Sushi? Burger? Thai? Vi har købt ind til det hele. Se alle spisesteder.Du kan også tilføje et par timer i mørket til din indkøbsliste og besøge FORMAT Biograf, hvor du kan opleve alle de nyeste premierefilm, kunst og kultur fra dit komfortable biografsæde, og nøje udvalgte snacks til at forsøde din underholdning."
Adresse: Baltorpvej 2 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 65 40 76
By: Ballerup
Rute: Baltorpvej 2
Postnummer: 2750


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Ballerup Centret kort, Ballerup Centret Åbningstider søndag, Dametøj Ballerup Centret, Ballerup Centret parkering, Ballerup Centret gavekort, Ballerup Centret restaurant, Ballerup center Åbningstider jul, Ballerup Centret job
Anmeldelser
Kun for indviede. Der er ingen oversigtstavle eller skiltning overhovedet. Skal man bare have tiden til at gå, gør det jo ikke så meget, at man ikke opdager, at der er mere end en etage. Skal man derimod finde en bestemt butik, er man på herrens mark!
Har aldrig været, af hvad jeg kan huske, været i selve Centret i åbningstiden. Men igår d. 22/11 var jeres 2 vagter så hjertelige mennesker, at de "genåbnede" center + elevator for, at jeg i kørestol kunne komme over til busserne fra netto siden. Skud til de 2 vagter, jeg havde opgivet hvis ikke de var så venlige, imødekommende og rare. Lønforhøjelse kalder det på, for de mennesker som er empatiske, og som jeg kunne se på dem, kan jeres gæster vist nok også føle sig riiiimeligt trygge. Tak til jer 2
Ganske udmærket center. Der er ofte hvad man skal bruge. Men det kan være lidt svært at finde rundt, hvis man ikke kender det i forvejen, da der ikke er et oversigtskort over centret og butikkerne.
Et ganske meget fint center. Masser af forretninger. Kommer stort set altid hjem, med mere end planlagt. Nu har jeg benyttet BC, i over 40 år, og jeg har ikke lært det endnu.
Som en der kun havde et hurtigt ærinde i BC og skulle finde en bestemt butik indenfor 30 minutter pga bil parkering, har centeret noget tilbage at ønske. Det var helt umuligt at få et overblik over centeret og kun pga en centervagt lykkedes missionen før parkeringsbøden. Han kunne oplyse, at der ikke er oversigtskort i BC, hvilket jeg finder helt utroligt! I øvrigt fremstod BC umiddelbart indbydende og behageligt.
Det var rigtig hyggeligt at se rundt i centret. Jeg kan godt lide at handle i centret idet centret byder på så mange gode ting. Føtex tiltrækker mig meget. Det er en god forretning. Jeg håber på en god jule indkøb i år trods den svære tid vi er I i øjeblikket. Tak til alle der gør et godt styk arbejde for at centret bliver et godt sted at handle.
Fantastisk indkøbscenter i centrum af Ballerup
Det er et lille center med få butikker, der inden for kort tid, har fået lidt ensformig udvalg i flere tøj og brille butikker i næsten ens udvalg og spisesteder, special butikkerne er flyttet inden for de senere år
Der er mange gode forretninger, men det er svært at finde rundt i centret. Hvorfor i alverden er der ingen orienteringstavler til glæde for nye kunder, som ikke kender det noget kringlede center?
Vi skulle købe sko og fik en virkelig god betjening i skoringen, som trækker vurderingen af centeret op som helhed.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ballerup Centret med offentlig transport


Telegrafvej (Vestbuen) 140 måler
143
144
156
835
Telegrafvej (Vestbuen) 170 måler
143
144
Baltoppen (Baltorpvej) 220 måler
156
157
216
Baltoppen (Baltorpvej) 250 måler
147
216
835
Nygårdsvej (Præstevænget) 340 måler
143
144
157
835

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik