facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bakkens Parkering

Bakkens Parkering
Adresse: Dyrehavsbakken 207, 2930 Klampenborg, Danmark
By: Klampenborg
Rute: Dyrehavsbakken
Gadenummer: 207
Postnummer: 2930


Anmeldelser
Snydt af nummerpladelæser og bom. Min bil er tilmeldt automatisk betaling via Easy park app. I alle andre p-anlæg går bommen op når nummerpladen er læst og automatisk betaling er registreret. På bakken går bommen op, men det er blot for at registrere dig til en bøde. Man kan så tro at man skal downloade APCOA app fra helvede, registrere sig med MitId og kreditkort for blot at konstatere at man ikke kan betale fra deres app???? Ud af bilen og stå lidt i regnen for at skanne QR kode til en hjemmeside hvor man så kan endelig kan betale 100 kr for en times parkering. Hvor kundefjendsk kan det efterhånden blive?
Ikke så godt når det regner eller har regnet, så er der pløre over alt. Samt at der er for få ladestationer
Rigtig dårlig oplevelse.nBetalingsautomaterne var i stykker og Apocoas svar var at man skulle udfylde en formular på deres hjemmeside som gav en 404 fejl.
Super dårligt. Man ved ikke om den læser og man skal lige være sikker ellers er der bøde
Det var med rigtig forårs stemning, dejlig dag
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik