facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bakken

Bakken
Forlystelsespark i skoven med forlystelser og attraktioner for alle aldre, fra rutsjebaner til karruseller.
Adresse: Dyrehavsbakken 207, 2930 Klampenborg, Danmark
Telefonnummer: 39 63 35 44
By: Klampenborg
Rute: Dyrehavsbakken
Gadenummer: 207
Postnummer: 2930


Åbningstider

mandag: 14.00–21.00
tirsdag: 14.00–21.00
onsdag: 14.00–21.00
torsdag: 14.00–21.00
fredag: 11.00–22.00
lørdag: 11.00–22.00
søndag: 11.00–21.00

Anmeldelser
Hyggeligt sted at bruge en time eller to. Men så har man også været der.nForlystelserne er ok, men slidte.nnAlt i alt et besøg hver, men bestemt ikke på en varm sommerdag, koger man over på Bakken.nnKommer vi igen? Måske for at opleve Bakken om aftenen, men ellers ikke.
Bakken vil altid være noget helt særligt for mig..en kort travetur fra s-toget og så er du inde i en skov så tæt og mens du går og nyder den kan du høre tivoliet i baggrunden. Det er gratis at gå rundt mellem alle forlystelser og bare nyde stemningen. Du kan tage madpakke og tæpper med og holde en picnic i skovbunden. Toiletterne på pladsen er pæne og rene.
Cirkusrevyen er altid god og vi ser frem til at se den.nMen når det er sagt, er det vist det.nDer var sindsygt varm, og de havde ikke tændt for aircondition. Min svigerfar måtte forlade teltet i pausen, da han blev dårlig af varmen.nDet er bestemt ikke okay. nnDanserne er bestemt dygtige, men de er kommet meget på scenen i år, 2024, I forhold til de foregående år, men der er jo også kommet ny ledelse.
bakken er fin nok til nogle få timer men en hel dag det bliver bare for kedeligt jeg synes at der er alt for meget fokus på de der spille boder det er helt vildt så mange der er af dem jeg selv er mere til ordentlige karruseller de har nogle få gode men de fleste trænger til en ordentlig opfriskning
Der er bare noget magisk over bakken, et sted jeg vil varmt anbefale folk skal hen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik