facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BabySam

BabySam
Adresse: Roskildevej 181, 2500 Valby, Danmark
Telefonnummer: 36 30 19 99
By: København
Rute: Roskildevej
Gadenummer: 181
Postnummer: 2500


Åbningstider

mandag: 10.00–18.00
tirsdag: 10.00–18.00
onsdag: 10.00–18.00
torsdag: 10.00–18.00
fredag: 10.00–18.00
lørdag: 10.00–16.00
søndag: 10.00–16.00

Anmeldelser
Meget fin og stor butik, som blandt andet har en rigtig stor udstilling med diverse vogne og personale, som meget gerne vil hjælpe. Jeg har dog nu to uafhængige gange oplevet problemer med at afhente en ordre hos dem. Jeg tror godt, at der kunne laves et bedre system. Første gang kunne de ikke finde min ordre og jeg måtte komme tilbage en anden gang - og senest skulle jeg afhente en barnevogn og tilbehør, som jeg havde bestilt på nettet. De gav os to kasser og vi tænkte, at det var fint, men kunne så konstatere, at tilbehøret manglede… Gennem kundeservice kan vi forstå, at det var pakket i tre kasser. Lidt irriterende IGEN at skulle køre derhen ad to omgange, fordi de ikke har styr på deres lager/pakkemodtagelse.
Vi fik stjålet vores overdel til vores barnevogn, og skulle afsted på weekendtur. Vi ringede derfor til babysam i Valby. Vi fik lov til at låne en flot Cybex barnevogn i al den tid det var nødvendigt, og de hjalp os med at bestille en ny overdel hjem til os.nTusind tak for fantastisk service, fra et lidt desperat forældrepar. :
Blev med det samme mødt af en sød ekspedient der vidste mig hvor det jeg søgte var henne i den store butik. Efter at have besluttet mig for gavekøbet fik jeg byttemærker og indpakning og igen en sød og venlig betjening.
Virkelig dårlig service. Medarbejderne ville ikke samarbejde med mig om et defekt produkt som jeg købte hos dem for en uge siden.nEfter en lang samtale fik jeg ombyttet produktet og mit barn har ikke længere ondt i maven pga. Den defekte produkt. Derfor indsender jeg nu denne klage, da jeg ikke går på kompromis med mit barns helbred, pga. 2 idioiter, der ikke lyttede til mig.nGenerelt er babysam meget serviceorienteret, men det er åbenbart ikke noget, der findes i alle deres butikker.nHold jer væk fra Babysam valby.
Den bedste service jeg har oplevet i lang tid. Vores bremsesystem på vores Odder barnevogn som kun forhandles igennem babysam var pludselig gået i stykker og vi tog derfor ind til babysam, for at høre om de kunne hjælpe. Det endte med at vi fik tilsendt et nyt stel fra Odder, og det er vi meget taknemmelige over. Tusinde tak til Odder, samt Babysam og medarbejder Tino. Jeg var ellers meget opgivende ved at vi ikke kunne kontakte Odder direkte.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik