facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BabySam

"BabySam blev etableret i 1973 og er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr. Vi understøtter udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. Med mere end 40 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning."
Adresse: Mårkærvej 15 D , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 39 43 19 99
By: Taastrup
Rute: Mårkærvej 15 D
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: ØnskeBørn, BabySam Vesterbro, BabySam tilbudsavis, BabySam gavekort, Babysam åbningstider, Baby sam, BabySam butikker, Babysam Slagelse
Nærliggende lignende virksomheder
ØnskeBørn ØnskeBørn 2 km FANTASTISK KUNDESERVICE! jeg har personligt været i butikken 4 gange ang. en klapvog...
Anmeldelser
Vil gerne rose Carmin som er super venlig og ikke mindst kreativ tager sig god tid til at hjælpe og bare mega rolig og behagelig at serviceres af 5 stjerner
Dårlig service . Alle medarbejder er 60+ som allerede er gået på pension . De gider ikke at hjælpe, langsomme og sure.
Tak til Venesa og hendes mandlige kollega den unge som jeg ikke fangede navnet på, for deres gode service og humør!
Den værste service jeg nogensinde har oplevet. Kommer aldrig tilbage.
Stort butik med stort udvalg. Venlige medarbejder. Det var lidt svær at finde priserne på varerne, så jeg skulle tage dem op til kasse for at høre priserne. Det kunne være en idé med et par pris-scanner i butikken. Generelt, er baby ting lidt dyr i DK. Mand skal hold øje efter de gode kampagne og tilbud :
3 ekspedienter til 3 kunder i hele butikken. Alligevel måtte vi stå og vente i +20 min. ved kassen for bare at kunne betale vores varer. Ikke en eneste ekspedient i den butik burde være i et servicefag, de virkede fuldstændig ligeglade med at betjene én men tøffende bare rundt og lavede ingenting.
Jeg besøgte denne Babysam Taastrup i lørdags da vi skulle købe en barnevogn. Først og fremmest mødt vi ingen service i selve butikken og da vi opsøgte en medarbejder for at få hjælp ventede vi yderligere 20 min på at medarbejderen kom ud fra lageret. Der var ingen service at hente og medarbejderen kunne faktisk ikke virke mere ligeglad. Der er her tale om en kvinde i fyrrene. Hun var på arbejde med 3 mange unge piger som virkede til at være under oplæring, de vidste ihvertfald ikke noget og kunne ikke hjælpe. Jeg har selv været i servicebranchen i mange år men er ærlig talt rystet over en voksen kvinde som opfører sig sådan og faktisk hænger med armen over skuldrende på sin unge kollegaer imens hun ekspederer. Hun er mere interesseret i at bonde med sin kollega end at yde en service overfor de kunder hun er igang med at ekspedere. De er måske vandt til at folk kommer ind og bruger mange penge men jeg er rystet, dybt rystet over oplevelsen og fortryder så meget at jeg ikke gik i protest.
Kæmpe butik. Nærmest uoverskuelig.. Jeg skulle købe baby dyner. 2 stk. Overblikket over udvalget var nærmest håbløst. Alting lå rodet sammen i en stor pærevælling. Ingen ordentlig prismærkning heller. De 3 ekspedienter havde for travlt ved skranken, trods det jeg var alene i butikken. Lidt mystisk at pris og kundeservice ikke hænger sammen. Hmm... Nå men jeg drog mod en anden baby butik og fandt hvad jeg var på jagt efter.
Ikke et stort udvalg nemmere at bestille på nettet.
Fint udvalg og pæne lokaler. Servicen kunne godt være bedre.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik