facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BABAS Pizzeria

Adresse: Aarhusvej 35 , 8660 Skanderborg
By: Skanderborg
Rute: Aarhusvej 35
Postnummer: 8660


Nærliggende lignende virksomheder
Pizza Star og Grill Pizza Star og Grill 262 måler Kan faktisk slet ikke give dem nogen stjerner overhovedet, men må under pres give en ...
Anmeldelser
Ej nej nej. Baba det ik godt nok. Rå dej i 2 pizzaer. 45 minutter forsinket. Kold mad med kedelig smag. Jeg fraråder at spise her. Redigering ringede for at klage, og de kunne ikke være mere ligeglad med det hele. Dårlig service og dårlig mad.
Dårlig service, ingen rabat for at have ventet i over 35 min for pizza og anden gang var de også forsinket med ydeligere 10 minutter. Det eneste positivt ved oplevelsen herfra var udbringerens charisma... Håber i får fikset jeres system!
virkelig skuffende. maden bliver leveret om 1 time og 45 minutter efter bestilling. Der mangler ingredienser i maden men som plaster på såret får man en bakke lille pomfrit med. Det var heller ikke ventetid værd. og når man nævner det for chauffør, så siger han med attitude at det ikke ham der laver maden men jeg må ringe hvis jeg vil klage. det fair nok men prøv at tackle kritikken på en anstændig måde og måske kom gerne med en undskyldning. Jeg har før haft bestilt, hvor jeg manglede et eller andet såsom dressing osv. men jeg så bort fra det og ville stadigvæk støtte jer. Men det var dråben synes jeg. Det er så desværre farvel herfra. Jeg vil personligt ikke anbefale stedet mere....
Jeg har ventet i 1 time og derefter får jeg en kold pizza uden smagMad: 1/5
de kom ikke på det aftalte tidspunkt og ville ikke give en forklaring, men ville først komme halvanden time senere…
En times ventetid, der var bestilt en rulle uden dressing som blev leveret med der blev glemt chilli hvidløg. Da der bliver bragt en ny rulle som erstatning er der et langt sort hår i første bid. Aldrig prøvet noget så ulækkert....
Fik en brændt pizza og det værste var at der var et lille stykke hår samt et længere stykke hår under bunden af pizza'en.. føjjj hvor ulækkert!!
Fortrinlig pizza. Vi kører fra Harlev til Galten for, at hente hos Babas, da vi syntes at kvaliteten og servicen generelt er bedre her.
Udbestillingstiden er meget lang, og så er bestillingen altid forsinket helt op til en time efter senest leveret. Og så er maden selvfølgelig kold.
Bestiller jævnligt herfra, og er aldrig blevet skuffet. Fantastiske pizza'er som er færdige til tiden! Anbefaler bestem at købe herfra!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik