facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Autohuset Odense

"Autohuset Fyn er dit lokale, stabile autoværksted.Vi er eksperter i service og reparation af din bil uanset bilmærke. Vi tilbyder at hente og bringe din bil GRATIS på hele Fyn. Du kan i stedet også vælge en gratis lånebil med fri km, mens vi servicerer eller reparerer din egen bil.Hos Autohuset Fyn er du sikker på at få den bedste pris. F.eks. skifter vi dine hjul for kun 199,- og har derudover 110% prismatch på faste ydelser.Vores skadecenter står klar til at hjælpe dig hurtigt videre og klarer alle typer forsikringsskader.Er du fast kunde hos os, får du 10% loyalitetsbonus, og derudover opbevarer vi dine dæk helt gratis på vores dækcenter.Autohuset Fyn – ægte fynske priser!"
Adresse: Hjallesevej 23 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 11 04 26
By: Odense
Rute: Hjallesevej 23
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Autohuset Vestergaard Odense, Autohuset Fyn, Autohuset Fyn Langeskov, Autohuset Fyn Trustpilot, Autohuset Fyn middelfart, Autohuset Fyn Marslev, Autohuset Fyn job, Autohuset Fyn Proff
Nærliggende lignende virksomheder
Ultimate-Rides.DK Ultimate-Rides.DK 419 måler Flot og velholdt. Lidt skræmmende disciplin, men det var vist mest på overfladen at h...
Pelle Vest Hansen Pelle Vest Hansen 419 måler
Poulsen Biler Poulsen Biler 426 måler
Toy Store Toy Store 485 måler
Bent Pedersen Bent Pedersen 572 måler Rigtig dygtige alu bygger firma
Auto-Opret Niels Rasmussen Auto-Opret Niels Rasmussen 675 måler Altid en god service og arbejdet er af høj kvalitet
sterport sterport 698 måler God atmosfære
Korup Bilcenter Korup Bilcenter 885 måler flødeboller er brune du er hvid jeg spiste en så blev jeg til en ged
Mose Automobiler/ Torben Mose Mose Automobiler/ Torben Mose 1 km Fantastisk god service! Samt en mekaniker man kan stole på. Kan varmt anbefales.
Friis Biler Friis Biler 1 km Stort lyst salgslokale og de har et godt udvalg af nyere brugte biler. Det er primært...
Odense Auto Odense Auto 1 km Kun godt at sige om værkstedet/Tue. Yderst kompetent arbejde. Hellere fejlsøge og fin...
Auto Blik Auto Blik 1 km Pas på med at tror på ham. Siger at jeres bil fejler det stort som det ikke gøre i vi...
P.E. Simonsen. Auto-og Caravanhandel P.E. Simonsen. Auto-og Caravanhandel 1 km Altid et smil og god service.
Anmeldelser
For to år siden fik jeg min bil synet hos deres afdeling i Langeskov, og den blev afvist af trivielle grunde. Jeg gik til et andet værksted, og de godkendte bilen straks uden at ændre noget. Dengang blev jeg irriteret, men besluttede ikke at skrive en negativ anmeldelse og tænkte, at jeg måske skulle give dem en chance til. Men i dag gik jeg til deres afdeling i Odense, og igen blev min bil afvist. Jeg gik derefter til et andet værksted, og de godkendte bilen uden at ændre noget. Et æsel falder kun i hullet én gang, og næste gang ændrer det sin vej, men jeg ændrede ikke min vej og faldt i det samme hul to gange. Sikke en ironi. Genovervej jeres arbejde. Jeg er meget skuffet over jer i dag.
Selv Chefen kan komme galt afsted , men jeg bærer ingen nag over det Jeg lavede en aftale med Mark om hjulskift og i samme forbindelse køb af nye alufælge med sommerdæk. Mark lovede at sende mig en pris, men jeg hørte intet. Bookingen var o.k. men desværre ingen hjul. Jeg er derfor spændt på, hvilken undskyldning Mark kan give mig Jeg kom tidligere op og får en længere dag. Det var ikke skidt uden at det var godt for noget andet God weekend Mark
Fik synet min bil. Havde ikke bestilt tid hvilket jeg fortrød da jeg skulle vente, men mekaniker/synsmand var i super humør og meget behagelig!
Har været der to gange for at fikse billygter. Begge gange fik jeg god og hurtig service med god pris.
Nemt at bestille. Egentligt er det fint at kunne se folk arbejde på bilerne. Udfordringen er at man også kan se, at det ligner de ikke alle gider arbejde. Det er lidt ærgerligt. Det tager unødvendigt lang tid for dækservice.
Indtil videre har jeg kun besøgt dem én gang, men mit første indtryk var meget positivt, og jeg er ret sikker på, at jeg vil vende tilbage til dem igen. Det ser ud til, at de er ret fleksible, kan tilbyde en lejebil til reparationstiden og har åbent om lørdagen - det var hovedårsagen til, at jeg valgte dem. Jeg var tilfreds med servicen, så jeg kan anbefale dem.
De er utrolig lang tid om at tage telefonen og forstår ikke hvad man skal have lavet. Hvad er det du ikke forstår ved et inflationsservice som i selv reklamerer med ? Jeg endte med at aflyse tiden for jeg er ikke sikker på jeg får det lavet jeg havde bestilt når hun ikke engang forstod beskeden
Vi havde et stort serviceeftersyn hos Autohuset Fyn i Odense, hvor de ringede til os og fortalte, at vores bremseklodser og -skiver foran på bilen skulle udskiftes. De ville opkræve os i alt 8000 kr. for dette inklusiv eftersynet. Vi bad dem blot om at udføre eftersynet og fremsende en prisoversigt, som vi kunne se på, når vi modtog bilen. Vi fandt det mærkeligt, at de foreslog udskiftning af bremseklodser og -skiver, da dette allerede var blevet gjort året før. Vi bad en anden mekaniker om at undersøge det, og han mente slet ikke, at det var nødvendigt at skifte dem. Han kunne ikke forstå, hvorfor Autohuset Fyn havde sagt det til os. Om de forsøgte at snyde os, eller om det bare var en dårlig vurdering, ved vi selvfølgelig ikke. Men én ting er sikker, vi kommer ikke til at besøge dem igen.
Fantastisk værkfører, god service og fin pris. Præcis som første gang jeg brugte værkstedet. Skulle have skiftet motor og fik gratis lånebil, blev løbende orienteret om status på min bil og fik god rådgivning efterfølgende. Selvom der er langt fra Sjælland, kører jeg herover og får lavet bil. Det er måske dyrere med bro og km., men til gengæld ved jeg at kvalitet og service er i top.
Nem bilsyn. Meget grundig og kompetent synsmand, og pris billig syn. En synshal der kan anbefales
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik