facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Astma-Allergiforeningen for Storkøbenhavn

"Astma-Allergi Danmark er en patientforening, som arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag."
Adresse: Universitetsparken 4 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 43 22 16 85
By: Roskilde
Rute: Universitetsparken 4
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Astma og allergi forbundet rådgivning, astma-allergi forbundet, Astma Allergi Shoppen, astma-allergi symptomer, Astma-Allergi Danmark, Allergisk astma behandling, Astma-Allergi mærket, Astma-allergi Nordic
Anmeldelser
Det er simpelthen intent mindre end moralsk og etisk forkasteligt, at en organisation der pryder sig med at ville hjælpe mennesker, udnytter specialister denne i øvrigt selv astmatisk-allergisk til at skulle levere tre gratis konkrete løsninger for overhovedet at komme i betragtning til en jobsamtale. Brug i stedet hypotetiske cases til bedre at danne jer et indtryk af kandidater.
Astma-Allergi Danmark er en forening, der stærkt overdriver risikoen ved fødevareallergi. Herved bliver fødevareallergikere stillet dårligere end der er sagligt belæg for, hvilket gør Astma-Allergi Danmark skyldig i diskrimination.
Det er en fin app i har, men jeg savner egentlige pollenprognoser i Appen. Det er ikke nok bare at vide, at pollentallet i de kommende dage er høje. Der er stor forskel på om f.eks. pollentallet for f.eks. el er 50 eller 570. 50-100 kan jeg stort set ikke mærke, men ved 200 og derover så generes øjnene og jeg får hovedpine. Det vil være rart at kunne tage sine forholdsregler i god tid.
Har den sidste lange tid ikke kunnet komme ind på min dagbog. Jeg følger jeres daglige anmeldelser om pollentallene, men savner at jeg kan gå ind og melde på min egen dagbog!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik