facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Arnes Produkthandel

Arnes Produkthandel
"Vi er specialister i handel med jern- og metalskrot, og vi handler både med private og erhvervskunder.Vores skrotplads har beliggenhed i Ballerup, og vi har åben for modtagelse af produkter på pladsen alle hverdage."
Adresse: Skovvej 42 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 97 84 81
By: Ballerup
Rute: Skovvej 42
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: Produkthandler Sjælland, Kabelskrot København, Skrot handler, Skrothandler nordsjælland, Jernhandel Frederikssund, Jernhandel Glostrup, Bagsværd Jernhandel
Anmeldelser
Skulle aflevere 18 vv beholder.var der kl. 10 på en fredag Porten var lukket. Men der kom en gut ud , han gad bestemt ikke at åbne, Vi kom til besvær kunne man se, efter en meget kort snak blev han ved med at sige vi skulle køre til bagsværd skrot handel, og foresten havde han ikke nogle penge..efter hans egen opsysning. Kommer der aldrig mere, hverken med messing eller kobber.
Møder altid et glad og hjælpsom personale Altid gode råd og vejledning mm
Fortræffeligt sted sælg dit Gl metal og få en sludder med på vejen
Havde et par sække med nogle gamle kabler, samt lidt blandet metal skrot jeg gerne ville af med og i stedet for at køre det på genbrugen, så afleverede jeg det hos Arnes Produkthandel og tjente penge på det.
Oplivet meget flot, kan findes genbrug materialer og Fund jeg som kunne bruges til min behøver
Har været der for ca 2 år siden, hvor vi handle sammen. Dejligt sted.
Oversat af Google Jeg har kun været der én gang, men ud fra den erfaring kan jeg varmt anbefale dem. Jeg ledte efter nogle reservedele til en gammel scooter. De havde dem desværre ikke, men tilbød at ringe til mig, hvis de fik nogle. Cirka en uge senere ringede de og fortalte, at jeg kunne komme ned og hente dem. Det er nogle fremragende service, og jeg vil uden tvivl bruge dem igen, hvis behovet opstår. Original tekst I have only been there once, but from that experience I can highly recommend them. I was looking for some spare parts for an old scooter. They sadly didn't have them, but offered to call me if they got some. About a week later they called and told me I could come down and get them. That is some excellent service, and I will no doubt use them again if the need arises.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik