facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Armando's Gentofte

Armando's Gentofte
Adresse: Brogårdsvej 25, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 39 65 50 50
By: Gentofte
Rute: Brogårdsvej
Gadenummer: 25
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: 11.00–22.00
tirsdag: 11.00–22.00
onsdag: 11.00–22.00
torsdag: 11.00–22.00
fredag: 11.00–22.00
lørdag: 11.00–22.00
søndag: 11.00–22.00

Anmeldelser
Virkelig lækkert mad, både forret og hovedret var meget velsmagende. Men endnu bedre var den storslåede velkomst, af det glade og lattermilde personale, som emmede af overskud og varme.nEneste lille minus; akustikken var knap så god. Men stemningen fra personalet, de røde roser på bordene og maden opvejede det
Faktisk mad, stemning og service .. jeg vil udentvivl anbefale til alle jeg kender. Vi kom væltende forblæste ind fra gaden i hverdags tøj og løbesko og alligevel blev vi taget utroligt varmt imod. Sjældent i Kbh idag. Dejligt med et sted hvor man føler at man må komme som man er.nAldrig før har jeg haft så dårlig samvittighed over ikke at have mulighed for at ligge drikkepenge.
Nok kommunens bedste pizzaer. De er værd at køre efter. Fantastisk lækkert mad til rimelige priser. Her er meget travlt, så ventetiden kan godt være en halv time + i “myldretiden”.
Mums Mums Mums. En pasta-fløde-ret vendt og rørt nede i en stor ost, varmet af brændende vodka, ved siden af bordet. Derudover god vin, og de ændre nød også deres pizza.nGodt og fint sted hvis man er til det italienske.
Virkelig en god oplevelse på Armando’s til fødselsdagsfest for vores datter på 13 og søn på 18 år. Vi havde en god dialog om arrangementet inden; vi fik et godt forslag til menu til 16 gæster og vores ønske om en anden hovedret blev let imødekommet.nnTjenerne skabte en god stemning for både små børn og bedsteforældre.nnMaden smagte himmelsk og der var rigelig af den. Særligt pasta penne med masser af kærlighed i den store ost var helt forrygende!nnTak for mad!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik