facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ark.

Ark.
"Ark poses a unique and positive approach to the vegan narrative - one that dissolves stereotypes and exceeds expectations.Guests can expect a fine dining experience surrounded by Danish design, and a menu based on seasonal and foraged tasting dishes. At our no-citrus cocktail bar you can enjoy unique natural and/or bio dynamic wines, unconventional beers from our friends at Mikkeller and a Nordic inspired cocktail menu."
Adresse: Valdemarsgade 68 , 1665 København
Telefonnummer: 30 94 47 65
By: København
Rute: Valdemarsgade 68
Postnummer: 1665relaterede søgninger: Ark Souls, Ark menu, Ark Michelin, Ark båd, Jason ark, Bistro Copenhagen, Tasting menu København, Bistro Lupa
Nærliggende lignende virksomheder
Fired Eart Fired Eart 3 km Produktet er fine men kundeservice er forfærdelig! Vi fik leveret en kasse for lidt, ...
Møller og Mammen Møller og Mammen 3 km Super venlige medarbejdere som tålmodigt hjalp mig med at finde de rigtige nøgler til...
Dyrup Dyrup 4 km Tja... 2 stjerner må vist være rigeligt ‍
Nordvest Auto Nordvest Auto 5 km Yderst hjælpsom og serviceminded! Patrick hjalp os godt igennem, med hurtig svartid p...
Bunker Beer Bunker Beer 6 km Så hyggeligt
Nova VVS Nova VVS 6 km Jeg har haft den største fornøjelse af at arbejde med NOVA VVS. Deres arbejde er af h...
Anmeldelser
Virkelig en skøn spiseoplevelse! Vi fik tasting på 9 retter med tilhørende alkoholfri vin parring. Alle retterne var fantastisk smukke, tjeneren var utroligt sød og holdt os godt orienteret hele vejen, lokalerne er lidt formelle og kedelige, men med god akustik. Måske mere en stemning af forretningsmiddag end romantisk dinner for 2. Både mad og drikke var spændende, anderledes og eksperimenterende. De grillede østershatte var epic! Ville vælge dem på min sidste dag. Ligeledes var skovbundsdesserten, med hasselnøddecreme, skovsyre, blomster, pine olie og chokolade. Få af retterne ramte dog, efter min smag, ved siden af og var mere mærkelige end gode. Til prisen synes jeg det var en fin oplevelse, men der går nok lidt før vi kommer igen.
Spændende og sjov madoplevelse. Imponerende hvad man kan gøre med plantebaseret mad. Flere af retterne var rigtig lækre, men savnede lidt mere mad. Manglen på f.eks brød/smør og lign til måltidet, når retterne var så sparsomme, trak lidt med. Servicen var upåklagelig og fornøjelig! Kam anbefale at tage herind og prøve det, men forbered dig på at du ikke bliver rigtig mæt.
Alt mad er 100% vegansk/plantebaseret. Visuelt får maden 5 stjerner, da det uden tvivl er fantastisk flot mad. Dog har smagen ved nogle af retterne svært ved at leve op til det visuelle. Vinmenuen var et godt niveau under maden, og man kan sagtens klare sig uden den. Dertil er det vigtigt at understrege at vinmenuen er ét glas pr. vin. Da flere af vinene skal dække mere end én ret, er det derfor en skam, at det ikke er inkl. opfyldning. Man skal derfor spare godt på sin vin til flere af retterne.
Super lækker mad. Fantastiske smage og helt perfekt servering. Alt var vegansk og det smagte helt perfekt. Vin og mad komplimenterede hinanden som en smuk symfoni. Er du sulten efter perfekt og velsmagende vegansk mad er du kommet til det rette sted.
En rigtigt god oplevelse og søde tjenere som dog kun talte engelsk. Portionerne var meget små men velsmagende. Det havde dog klædt restauranten at servere mere af det lækre kartoffelbrød i stedet for at have det som en selvstændig servering. Man var ikke overdrevet mæt, da man gik derfra, men det var bestemt en god og spændende aften.
Fin betjening, flere kreative retter og overordnet tilfredsstillende smagsoplevelse.
ARK er fantastisk. Først og fremmeste er det skønt med en restaurant, der tager vegansk mad seriøst. En restaurant, der går forrest og viser vejen. Maden var rigtig god. Højdepunktet var nok de grillede svampe. Der er tale om tre ingredienser. Østershatte så vidt jeg husker, mirin og sake. Men det er håndværket bag der hæver det op til en magisk oplevelse. Det er så japansk at skabe magi ud af det simple. Foruden dette var jeg imponeret over blomkålsretten og den sidste dessert. Vinmenuen var god. Ikke noget ekstraordinært, men det var lækkert. Service var personlig uden at være anmassende. Vores tjener Lukas var yderst venlig og vidste alt om maden, hvilket var skønt, når man spurgte ind til elementer af retten. Alt i alt var det en skøn oplevelse. Jeg vil anbefale alle at prøve ARK. NB jeg har ikke taget billeder af maden, da vi var der for at fejre min kæreste, og ønskede at være nærværende.
Utrolig lækker mad med spændende smagsnuancer. Hver bid bliver interessant. Jeg fik vinmenu til, det fortrød jeg ikke. Sød servitrice og hyggeligt indrettet .
Super lækkert sted med spændende mad. Helt utroligt hvad de kan skabe af planter. Meget velsmagende.
Gode cocktails. Lækker mad, men portionerne lidt for små til prisen ! Bemærk foto med lagkage og kugle is tillægspris for kugle is kr. 20,-.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik