facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Antika

Antika
"Antika foretager vurdering, køb, salg og rydning af alle slags dødsboer på hele Sjælland. Antika ejes af David, som siden 1999 har beskæftiget sig med håndtering af dødsboer. Antika har til huse på Frederiksberg ved København samt i Gilleleje i Nordsjælland.Du er altid velkommen til at kontakte David hos Antika, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker, at David skal komme ud og give et gratis og uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af et dødsbo eller lignende. Tilbuddet er således et samlet tilbud på både køb og rydning af dødsboet, således at boligen bliver fuldstændig tømt."
Adresse: Roarsvej 20, kl. tv. , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 26 17 96 63
By: Frederiksberg
Rute: Roarsvej 20, kl. tv.
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Opkøb af dødsbo Sjælland, Opkøb af dødsbo København, Antika trustpilot, Tømning af dødsbo gratis, Rydning af dødsbo København, Opkøber af brugte ting, Køb af indbo fra dødsbo, Rydning af dødsbo Nordsjælland
Nærliggende lignende virksomheder
Vintage KBH Vintage KBH 432 måler
Brix Brocante ApS Brix Brocante ApS 2 km Den smukkeste lampe handlet hos Brix Brocante, hurtig respons, effektiv service og da...
Anmeldelser
Meget servicemindet og professionelt. Trådte til med kort varsel. Aftaler om, hvad der skulle blive, hvad der skulle fjernes og hvad der var noget værd, gik meget smidigt. Tømning af huset var så effektivt, at huset kunne afleveres til køber tidligere end planlagt.
Vi har været yderst tilfredse med servicen , behandlingen og professionalismen der er blev udvist ved tømningen af dødsbo. David er en meget troværdig person der gjorde os trygge i en svær situation og alle aftaler blev overholdt til fulde. De varmeste anbefalinger fra os.
var godt tilfreds med deres service og da jeg havde brug for lejligheden 6 dage før klaret de også det så kan klart anbefales
Jeg havde en meget behagelig samtale i telefonen med ejeren, som dog oplyste mig om, at firmaet ikke opererer i Jylland. Ejeren var så venlig at henvise mig til en kollega, som har sin virksomhed i Silkeborg, og som jeg fik afsluttet en meget god handel med. Tak for både den behagelige telefonsamtale og for henvisningen til Stari Antik i Silkeborg. Tusind tak!
Godt forløb ifm rydning af min farmors lejlighed. Der har været god kontakt undervejs i processen og afsluttet rigtig fint. Vi er tilfredse med arbejdet - Kan anbefales.
Alle aftaler blev overholdt og kommunikationen med David var præcis og venlig. Lejligheden var meget præsentabel efter rydningen.
Professionel, empatisk og fin service fra David i forbindelse med tømning af dødsbo. Jeg sender de bedste anbefalinger herfra
Antika er meget anbefalelsesværdige. David er yderst professionel, og særdeles grundig. Desuden var hans omgang med dødsboet præget af en høj grad af respekt. Vurderingen/prisen var meget fornuftig, og opgaven blev løst hurtigere end lovet. Helt igennem fornem service. De varmeste anbefalinger herfra.
Rydning af min fars lejlighed blev udført med respekt for os som efterladte. Når David fandt personlige effekter i lejligheden ringede han for at høre, om det var noget vi havde glemt, stor tak for det. Under hele forløbet var David god til holde os orienteret om hvor langt de var kommet. Selvom det er ærgerligt at skulle betale for at få tømt et kært familiemedlems bolig, var det et godt forløb. Jeg kan kun anbefale at bruge Antika.dk.
Antika gjorde et fint arbejde med at tømme min mors lejlighed. De var hurtige og effektive, og der var ryddeligt bagefter. Yderligere var de billigere og mere fleksible end de øvrige firmaer vi kontaktede.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik