facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ancher's Havecenter

Ancher's Havecenter
Adresse: Kildebrøndevej 50 , 2670 Greve
Telefonnummer: 43 69 05 46
By: Greve
Rute: Kildebrøndevej 50
Postnummer: 2670



relaterede søgninger: Anchers Havecenter job, Anchers Havecenter fyrværkeri, Anchers Anlægsgartner, BAUHAUS havecenter, Havecenter Sjælland, Havecenter København, Havecenter Ishøj, Planteskole Frederiksberg
Nærliggende lignende virksomheder
Europartner Greve Europartner Greve 383 måler Fandt det jeg skulle bruge og fik en super betjening
Anmeldelser
Jeg syntes at der var for meget “billig” julepynt og for lidt reelle blomster og planter samt ting til haven. Der var et meget lille område i starten og i slutningen af butikken der havde noget. Så nærmest flere kunstige blomster end levende.
Et super lækkert sted, med de flotteste julekreationer og julepynt man ikke finder andre steder. Smukke bånd, alt i ornamenter, farver, rensdyr, lys, sumpelthen alt. Planter i alle størrelser og arter. Brugskunst som er "sjældent"
Kæmpe jule markede i Kæmpe Drivhus mange afdeling og farver på julen . Kanon besøg værd..
Besøger ofte havecenteret med tilfredshed. Flotte og ikke urimeligt dyre planter, blomster og tilbehør. Har hyret deres gartnere til en opgave med omplantning af hæk og dertilhørende renovering af haven pg belægning. De kom uden brok næste år og skiftede 3 hækplanter uden mer-beregning. Sublim service af ledende gartner Nicklas Schjølin. Svarer rimelig hurtigt og overholder alle aftaler. Meget tilfreds og har tænkt mig at bruge jer fremover også!
Vi skulle købe 300 kirsebærlaurbær planter, og fik en fantastisk service af Martin. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål. Stor tak Martin. Det krævede lidt koordination, da vi bor på Orø, men alt lykkedes til punkt og prikke, med til sidst at have en meget sød fragtmand i røret fra Brink, da han var landet på Holbæk havn. Til sidst nogle flotte planter ,til en meget rimelig pris. Ikke sidste gang vi har handlet hos Anchers.
Dette er en ganske god og meget stor planteskole. Du kan stort set få alt det du mangler. Udvalget er kæmpe stort - hvilket også er det eneste kritik punkt. Det er meget svært at navigere sig rundt i forretningen, uden at spørge om hjælp. HELDIGVIS har de rigtig mave søde og hjælpsomme personer, der springer til. Nogen med mere erfaring end andre. Og på meget travlt dage, er det som alle andre steder, meget svært at få hjælp. Kom på en stille dag og summe rundt, det bliver dyrt, men også smukt i din have. Billederne er resultatet efter flere besøg hos Anchers og mange andre steder.
Hyggeligt center at være i, mange forskellige planter arter. Masse forskellig julepynt, der er sat op så man kan få gode ideer til hvordan man kan pynte op der hjemme. Desværre er det et prisleje der ligger i den høje ende.
Enormt udvalg, både af planter/have udstyr og - omkring juletid - julepynt. Det kunne godt være lidt nemmere at finde en given vare, men ellers ingen kritik. Gode parkeringsforhold. Priserne er som andre lignende butikker. I den høje ende.
Havde hørt meget om Anchers havecenter. Og blev overhoved ikke skuffet. Der er virkelig brugt tid på op pyntningen. Julehumøret var helt i top. Og hold da op, hvor var der meget flot julepynt man kunne købe. Vi fik da købt lidt Ikke sidste gang vi var forbi der
Skuffet i år. Virkede ikke som det plejede. Og priserne havdet fået et kæmpe hop. Vi kørte igen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik