facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ammessi

Ammessi
Adresse: Vesterbrogade 70 , 1620 København
Telefonnummer: 33 25 83 90
By: København
Rute: Vesterbrogade 70
Postnummer: 1620


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 11:00-22:00


relaterede søgninger: Ammessi Menu, Savana menu
Anmeldelser
God service, lækker mad, saucen var lidt for tung men alt i alt super fed sted kan stærkt anbefale
Fint spise sted - med rimelige priser. Tomatsaucen på alle pizzaerne er pænt stærk. Ingen alkohol servering.
Bestilte tilbud 4, som er to retters menu. Salaten til forretten var enormt kedelig og tør. Hovedretten - kødet var ok, ikke noget Wow. Der blev serveret 3 forskellige sauce til kødet, de var alle 3 smagsløse. Dårlig oplevelse til prisen.
Du bliver altid modtaget godt og mangler intet pga den gode service. Det kan klart anbefales hvis man kan lide kød og lidt anderledes mad der mætter godt.
Det er første gang vi træder ind i restauranten ved modtagelsen bliver vi placeret ved et bord der stadig er beskidt, hvor tjeneren ellers går i gang med at spraye med stærk rensemiddel i hovedet på os. Så får vi at vide, at der kun kan bestilles tilbud 1 og tilbud 2, men med snak frem om tilbage får vi lov til at bestille en lakseret til min svigerfar, der ikke tåler rødt kød. Vi bestilte tilbud 2 og en lakseret, hvor der i følge menuen følger en tomatsuppe med rejer og stegt mørbrad med friske grønsager. Hvad der egentligt viser sig at være en frossen forbearbejdet tomatsuppe, som smager af suppe fra netto og 2 steget rejer ved siden af til forret og maltrakteret gamle grønsager med smørstegt mørbrad, der alt i alt var dybt skuffende til den pris vi betalte!!!
Priserne er for høje ift. mad kvaliteten. Vi var to der gerne vil spise burger men ejeren blev ved med at sige at de fleste kommer her for at spise mørbrad, som om det skulle retfærdiggøre at deres burger faktisk ikke havde noget smag i og var dårlige. han lavede nærmest sjov med det?? også tog det dem self. sindssygt lang tid før de kom med maden og restauranten var næsten tom. Spild af penge og tid.
Skøn mad masser af kød og sovs a'libetum. Forrygende betjening - den underholdning. OBS - der serveres ikke alkohol
Rejecocktail af rejer i vand og iceberg salat og creame fraiche dressing! Oksemørbrad af virkelig dårlig kvalitet og pasta med kylling og tomatsovs hvor pastaen nærmest bader i tomatsovsen! Ulækker oplevelse og virkelig overpriser! For de penge kunne man spise på en af de fine restauranter i Kbh... jeg er virkelig ked af denne oplevelse! Vi kommer ikke igen!
Rigtig fin restaurant. Man bliver altid budt velkommen med en kurv brød med tilhørende smør og stærk chili/hvidløgsmarinade - denne er meget stærk. Tomatsuppen er to die for og deres pizzaer er lækre og sprøde. Der serveres ikke alkohol, men det er helt ok. De 4 stjerner skyldes at der ofte er ret koldt, døren lukker ikke af sig selv og det trækker fra de store vinduer. Men dejlig restaurant.
Fantastisk service i hyggelig atmosfære. Meget rent og gennemført kro stil med masser af malerier på væggene og antikke seværdigheder. Behagelige siddepladser. Maden vi bestilte var 3 forskellige steaks som blevet skåret ud ved bordet og serveret med lækker garniture og forskellige velsmagende saucer. Desserterne vi fik var creme brule og teramisu, og også de var uovertrufne lækre. Alt er halal og uden alkohol. Kan absolut anbefales til alle livsnydere
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ammessi med offentlig transport


Frederiksberg Allé (Vesterbrogade) 50 måler
26
7A
93N
Det Ny Teater (Gammel Kongevej) 160 måler
31
Frederiksberg Allé (Vesterbrogade) 160 måler
26
Værnedamsvej (Frederiksberg Allé) 160 måler
7A
93N
Vesterbros Torv (Vesterbrogade) 160 måler
26
7A
93N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Ammessi.

København morgenmad og brunch

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vesterbrogade 70 københavn ıtali̇ensk placering, hvordan kan jeg gå. Ammessi adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Ammessi. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ammessi med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Rist Kaffebar Rist Kaffebar 117 måler
Café Trold Café Trold 168 måler
Sfuso & Cicchetti Sfuso & Cicchetti 207 måler
Cafe Wood Cafe Wood 221 måler
Teaterkælderen Teaterkælderen 222 måler
Bowl Market Bowl Market 280 måler
Le Basilic Le Basilic 291 måler
Hyggestund Hyggestund 350 måler
Byens Bogcafé Byens Bogcafé 429 måler
Grød Grød 449 måler
Senza Nome Senza Nome 484 måler
Café Sonja Café Sonja 496 måler
Vesterbro Vinstue Vesterbro Vinstue 525 måler
Bang og Jensen Bang og Jensen 538 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik