facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Amaze Escape Room

Amaze Escape Room
Adresse: Overgade 41B , 5000 Odense
Telefonnummer: 60 37 87 74
By: Odense
Rute: Overgade 41B
Postnummer: 5000


Anmeldelser
Piratrummet var virkeligt godt. Meget underholdende og innovativt
̶F̶e̶j̶l̶ ̶i̶ ̶r̶u̶m̶m̶e̶t̶,̶ ̶l̶å̶s̶e̶ ̶d̶e̶r̶ ̶i̶k̶k̶e̶ ̶f̶u̶n̶g̶e̶r̶e̶r̶ ̶s̶å̶ ̶r̶e̶c̶e̶p̶t̶i̶o̶n̶e̶n̶ ̶m̶å̶ ̶k̶o̶m̶m̶e̶ ̶m̶e̶d̶ ̶n̶ø̶g̶l̶e̶.̶ ̶T̶i̶l̶ ̶g̶e̶n̶g̶æ̶l̶d̶ ̶b̶e̶t̶a̶l̶e̶r̶ ̶m̶a̶n̶ ̶s̶t̶a̶d̶i̶g̶ ̶f̶u̶l̶d̶ ̶p̶r̶i̶s̶.̶ ̶D̶e̶t̶'̶ ̶e̶n̶ ̶o̶m̶m̶e̶r̶!̶ Overstående er skrevet for fem år siden, da jeg første gang besøgte dette sted. Jeg tog afsted igen med et par kammerater og prøvede Mafia rummet denne gang, hvilket var ganske underholdende. Jeg har derfor tilrettet min anmeldelse, til at afspejle min holdning. Super engageret personale denne gang!
Super escape rooms. Der er 3 forskellige. Virkeligt godt lavet og god service.
Fantastisk escape room i hjertet af odense. Meget passioneret gamemaster der har lavet nogle vildt fede rum. Anbefaler pirate rummet som vi var i, der skulle være bedst for nybegyndere/let øvede
Fantastisk sted og enormt god gave til en du holder af. Fuld fornøjelse og oplevelse for pengene! Gode effekter og super personale. Klart et besøg mere værd til det sidste rum.
Rigtig god oplevelse. Vi prøvede et rum med mange gode opgaver, og god sammenhæng mellem opgaver og historien i rummet. Kan klart anbefales, og vi kommer tilbage og prøver de andre rum en anden gang.
Allerførst lidt svært af finde. Dog en enormt god velkomst og et velorganiseret sted. Det var første gang jeg var i Escape room, og vi blev sat rigtig godt ind i alting. Vi var i begynderummet pirate, som var super godt udført og virkelig sjovt at prøve. Det kan rigtig meget anbefales!
Vi fik så god service, da der ikke var booket nogle efter os, at vi fik lov og fortsætte ind til vi var færdige. Dog synes vi ikke prisen hænger helt sammen med omfanget af udfordringer og den tid der er afsat.
Vi har været i escape rooms mange steder, i mange forskellige lande. Amaze i Odense er faktisk et af de bedste. Rummet Tomb byder på kreative gåder og er virkelig gennemført lavet. Super sted! Kæmpe anbefaling!
Det er anden gang jeg prøver et Escape Room og dette var vildt godt lavet! Jeg prøvede Pirate rummet og der var mange forskellige udfordringer af meget forskellig karakter fordelt over flere rum. Kan godt anbefales!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik