facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Amadeus

"Hos Salon Amadeus Organic fokuserer vi påøkologi, kvalitet, miljø og ikke mindst din sundhed.Vi er ikke en traditionel frisør, men en certificeretGrøn Salon."
Adresse: Vestre Bakkevej 7 , 8900 Randers C
Telefonnummer: 86 43 90 82
By: Randers C
Rute: Vestre Bakkevej 7
Postnummer: 8900



relaterede søgninger: Frisør Randers priser, Olaplex behandling Randers, Bedste Frisør Randers, Amadeus Slagelse priser, Frisør Randers Kirkegade, Frisør Randers herreklip, Curly Girl frisør Randers, Frisør Vorup Randers
Anmeldelser
De tager sig god tid og er grundige. Jeg sætter stor pris på, at man kan bestille en 45 minutters herreklipning, da jeg finder det nærmest mediterende at blive klippet i deres salon. Det er et meget afslappende miljø at være i.
Har været vild med at komme ved Salon Amadeus Organic siden jeg flyttede til Randers i 2013 Stor stjerne i min bog. Selv om det kun bliver til 1-2 gange om året på et su-budget, prioriterer jeg det alligevel og nyder det. Grøn salon, massagestol, dygtig søde frisører og ikke mindst 15% studierabat gør lige den lille store forskel Louise gav mig sidste gang en flot frisure, hun forstod virkelig at se hvad der ville klæde mig og hvilken farve striber, der skulle til.
Fantastisk frisører og skøn salon. Er rigtig glad for min nye frisure.
Bedste service man kan tænke sig og dygtige frisører
Super god i mange, mange år
Var igår, hos Malene. Jeg er meget taknemelig for hendes behandling, hun har lavet noget fantastisk med mit hår. Hun fortalte meget præsis hvad hun vil lave og hvilket resultat jeg får. Min mand har sagt, at jeg ser pragtfuldt ud efter dette besøg. Kan anbefale alle: rigtig godt arbejde, rimelige priser, venligt personale, rabat til studerende ;
Fik en studning + hårkur, vask og føn havde oprindeligt bestilt tid til en dameklip, men blev vejledet til at tage hårkur oveni. Betalte for en dameklip, vask og føn + en hårkur, vask og føn. Har altså betalt for vask og føn to gange. Det kostede mig lige cirka 200 kr. for meget først at finde den fejl på kvitteringen da jeg kom hjem. 550 kr for at få klippet spidserne, og så kommer jeg hjem og ser at der faktisk stadig er spaltede spidser. Snydt. Følte derudover, at der ikke var sat tid nok af til mig. Kommer ikke der igen.
God atmosfære og super hyggelige og dygtige frisører. Ja, og derudover er priserne meget bedre end resten af byen hvis man altså skal have et ordentligt resultat.
Altid god behandling. Hyggeligt sted. Perfekt til at klippe hår og sætte det som man ønsker. Økologisk shampoo til salg.
Mit første besøg og en perfekt klipning. Jeg kommer igen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Amadeus med offentlig transport


Jyllandsgade/Sjællandsgade (Randers Kom) 120 måler
3
Jyllandsgade/Sjællandsgade (Randers Kom) 140 måler
21
3
Hobrovejens Skole/Hobrovej (Randers Kom) 200 måler
2A
Hobrovejens Skole/Hobrovej (Randers Kom) 210 måler
2A
Randers St./Viborgvej 290 måler
231
232
62
73

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik