facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Allegårdens Slagter A/S

Allegårdens Slagter A/S
"Slagterbutik i Odense Centrum. Vi har stor butik med udvalg af pålæg, pølser, fersk kød, krogmodnet oksekød.Vores take away afdeling har mandag til fredag dagens ret klar til dig. Derudover har vi 10-15 forskellige varme retter, eller retter vi kan varme til dig.Mad ud af huset / Catering:Vores udvalg er: Smørrebrød, frokostboller, tapas, 3 retters menuer, grillarrangementer, større og mindre arrangementer for virksomheder og private.Vi tilbyder frokostordninger på hele fyn."
Adresse: Allégade 34 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 12 68 18
By: Odense
Rute: Allégade 34
Postnummer: 5000


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:30
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 09:00-17:30
Fredag: 09:00-19:00
Lørdag: 07:00-13:00


relaterede søgninger: Allegårdens Slagter månedens menu, Allegårdens Slagter åbningstider, Allegårdens Slagter Odense frosne middagsretter, Slagter Odense C, Slagter Rosengårdcentret, Slagter Faaborgvej, Allegårdens kylling, Mad ud af huset Odense
Anmeldelser
Det vi har købt hos Allegårdens slagter har altid været tip top kvalitet. Deres frosne retter, ferske retter, smørrebrød, spæk, bacon, pølser, pålæg og meget andet. Den bedste slagter i byen og så får man altid en venlig betjening. Værd at køre efter. Også super at man kan bestille varer på hjemmesiden og så afhente omme bagved.
Fantastisk tapas på nær det 3. stykke paté, som bestod af et papirtyndt stykke og et meget ukorrekt stykke. Det var ikke så pænt at servere for mine gæster. Hentet den d. 14.12.22 kl 12.15.
Yderst god forretning, stort udvalg i fersk kød, pålæg, færdigretter og høflig betjening af kompetent personale.
Utrolig god service. Professionel og venlig betjening, selv man kommer med lidt anderledes forespørgsel såsom griselunger eller hestekød. God kvalitet med både råvare og forberedt mad.
Der er altid den fineste service, Altid smilende, personale, der ved hvad det er for vanvittig gode vare, både råvare og de tilberede. En stor fornøjelse og god oplevelse som kunde at komme i butikken,.
Vi havde bestilt en masse smørrebrød til min mands 50 års fødselsdag. Alt var i højeste kvalitet, blev leveret til tiden. Klart noget vi vil bestille en anden gang.
Helt fantastisk tapas, vi fik til 20 per. Super veltilbredt, fint anrettet, rigeligt af alt. Kan varmt anbefale at få tapas leveret fra Allegårdens slagter. Alle gæsterne var meget begejstret. Det bliver ikke sidste gang vi bestiller hos jer
Super lækkert kød! Jeg købte nyretapper og det var så mørt at man kunne græde! Kan klart anbefales! Venlig, smilende og imødekommende service fra medarbejderne! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Manden har allerede sagt at jeg gerne må bestille derfra igen, til en anden særlig lejlighed!
Helt klart den bedste slagter i byen, kan klart anbefales. Kommer der ofte og køber enten smørrebrød, sandwich eller andre lækre ting. Har aldrig nogensinde fået andet end top kvalitet. Priserne er også meget rimlige i forhold til kvaliteten af maden.
Vi havde i går bestilt den tre retters klassiske menu, da min svigermor blev 90 år og vi altid får leveret super lækker mad fra Allégården slagter. Desværre blev oplevelsen ret kedelig, da Waldorfsalaten var uspiselig. Den var så salt, at vi er sikre på at de har taget fejl af salt og sukker og har glemt at smage til efterfølgende. Da vi afleverede servicet hos dem, ville de ikke anerkende fejlen og siger at de altid bruger den samme opskrift. Føj føj føj
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Allegårdens Slagter A/S med offentlig transport


Allégade (Odense Kommune) 170 måler
35
35E
Guldbergsvej (Odense Kommune) 200 måler
161
162
35
Jagtvej (Odense Kommune) 230 måler
161
162
35
Munkebjergvej (Odense Kommune) 230 måler
122S
161
162
195S
Jagtvej (Odense Kommune) 260 måler
35
35E

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik