facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Alle Optik

Adresse: Jægersborg Alle 26 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 39 63 35 92
By: Charlottenlund
Rute: Jægersborg Alle 26
Postnummer: 2920


Åbningstider

Mandag: 09:30-17:30
Tirsdag: 09:30-17:30
Onsdag: 09:30-17:30
Torsdag: 09:30-17:30
Fredag: 09:30-18:00
Lørdag: 09:30-14:00


relaterede søgninger: Hellerup Optik, Profil Optik, I min optik, Theis Malling, Cartier briller med styrke, Alain Mikli briller forhandler, Eksklusive brillestel
Nærliggende lignende virksomheder
2EYES 2EYES 1 km Blev meget overrasket og paf, var inde og købe clip on solbrille , fik et chok normal...
Anmeldelser
Hyggelig atmosfære i butikken og kompetent service !
Jeg har brugt briller fra jeg var barn. Jeg har besøgt mange optikere rundt i landet. Jeg har aldrig været helt tilfreds. Det er jeg nu, hvor jeg endda har fået flere briller, som jeg skifter rundt med uden problemer. Jeg anbefaler derfor klart Allé Optik til alle, der gerne vil SE GODT UD.
En super professionel, engageret og tålmodig behandling. Og så i denne skønne butik, hvis indretning ligger langt over almindelig standart på andre brillebutikker.
Eminent service og professionalisme. Rådgivning af Theis.
Oversat af Google I modsætning til de fleste butikker kan du her finde mærker, der kun er specialiserede i at lave glas. De har en vidunderlig service til at finde det rigtige objektiv og stel til dig. En shoutout til Martin for hans fremragende attitude og viden. Original tekst Unlike most shops, you can find brands here that are only specialized in making glasses. They have a wonderful service in finding the right lens and frame for you. A shoutout to Martin for his superb attitude and knowledge.
Oversat af Google Fremragende service og udvalg af stel! Ser luksuriøse ud, men de har også favorable priser. Original tekst Excellent service and selection of frames! Looks luxurious but they also have favorable prices.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Alle Optik med offentlig transport


Trunnevangen (Jægersborg Allé) 80 måler
172
Trunnevangen (Jægersborg Allé) 120 måler
171
Christiansvej (Jægersborg Allé) 140 måler
172
Christiansvej (Jægersborg Allé) 160 måler
171
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 300 måler
172

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik