facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Alle'konditoriet

Alle'konditoriet
Adresse: Vigerslev Allé 80 , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 17 42 65
By: Valby
Rute: Vigerslev Allé 80
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 05:30-17:00
Tirsdag: 05:30-17:00
Onsdag: 05:30-17:00
Torsdag: 05:30-17:00
Fredag: 05:30-17:00
Lørdag: 05:30-15:00
Søndag: 05:30-15:00

Nærliggende lignende virksomheder
Emmerys Emmerys 1 km Brød var tørt og dyrt. Ekspedienterne glemte vores kaffe, da de havde mere travlt med...
Anmeldelser
3 ud af 4 gange jeg har været her, har personalet desværre været ubehøvlet, uden nogen grund. Vrissende, sure og udskældende. En dag var der fløjet en due ind i butikken og jeg stod udenfor og butikken var tom. Da hun kom ind fra baglokalet råbte hun af mig om hvorfor jeg ikke havde sagt noget. Synes jeg ikke er kundens arbejde, man må sørge for at være i butikken eller selv skaffe sig af med duen eller holde døren lukket. Jeg synes brødet har været meget tørt og ikke virket som om det var friskbagt - dog har jeg været forbi der i dag og ekspedienten var sød og smilende og min croissant smagte frisk og var ikke tør.
Ærgerligt at jeg ikke tjekkede kvaliteten inden jeg cyklede hjem. Bollerne var stenhårde og wienerbrødet var tørt. 2 stjerner pga. venlig ekspedition. Har eller normalt gode oplevelser, men det tørre brød skal smides ud.
Stedet er meget bedre, end nogle af de gamle anmeldelser hævder. Brødet er fint, og kvinden i butikken sød og hjælpsom. Måske der er tale om en nyere indehaver, der har rettet op på nogle forhold. Samtidig og ikke mindst: Det er DEN ENESTE bager, vi kunne finde i Valby, som ikke åbner til 'direktørtid', men tidligere, sådan som rigtige bagere altid har gjort.
Ypperligt konditori! Skønt med et originalt bageri og konditor. Prøv deres kokustoppe de er űberklasse, ja helt uden sammenligning de bedste du kan købe. Vores venner har dem som reference så de skal bestilles så vi ved de er klar når vi kommer glæder mig til næste gang ‍
Jeg vil give Allé Konditoriet 4,5 ud af 5. Runder op pga. service niveau. Bagerjomfruen er hjælpsom og smilende, butikken er ren og nydelig. Jeg blev anbefalet to brød, som begge smagte rigtig godt. Begge lidt i den lyse/lette ende af hvad jeg bedst kan lide, men friskbagte og indfriede mine forventninger. Jeg vil især anbefale Valby brødet, som havde lidt mere bid i, uden at være alt for mørke. Deres madbolle med ost var let og med Gouda på toppen. Den er absolut ikke tosset, men kunne med lidt ekstra blive til en mega lækker pizzabolle lidt tomatsauce, oregano og pepperoni. Sidst men absolut ikke mindst, så fik jeg prøvet en tebirkes med valnød, som var virkelig lækker. Tilstrækkeligt sød i bunden, fugtig og snasket til perfektion i midten og butterdej en var frisk, sprød og knasende. Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg er i området.
God kaffe, godt kaffebrød, kedelig tebirkes. Generelt ligner varerne noget fra et brødudsalg på landet, i gamle dage. Men betjeningen var venlig og kompetent
Dejligt personale og godt bagværk
Konsistent dårlig kvalitet igennem de sidste 10 år. Brød og kager er ofte tørt og for det meste uden smag, køber kun noget her hvis jeg er virkelig desperat eller doven.
Er aldrig blevet skuffet over deres brød og kager En gang er jeg blevet skuffet og det var en meget tidlig morgen hvor der ikke var åbnet endnu Så klart 5 STORE stjerne herfra
Meget venligt personale. Fantastisk dejlig frisk brød og kager samt frisksmurte sandwich hver dag. Jeg kommer helt sikkert igen og igen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Alle'konditoriet med offentlig transport


Peder Hjorts Vej (Vigerslev Allé) 40 måler
11
133
23
Peder Hjorts Vej (Vigerslev Allé) 70 måler
11
133
23
Vigerslev Allé Skole (Vigerslev Allé) 150 måler
11
133
23
Valby St., Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) 210 måler
133
18
23
Valby St. (togbus) 210 måler
RØD

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik