facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Albertslund Optik

Albertslund Optik
"Vi er en familieejet butik, siden 1986. Vi vægter god service højt."
Adresse: Bytorvet 27 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 40 14
By: Albertslund
Rute: Bytorvet 27
Postnummer: 2620


Anmeldelser
De er så gode og profesionelle. Er så glad for at have dem som optiker. Nicolai er så vanvittig sød og mega hjælpsom, det er de andre også. Men 10 ud af 10
Jeg har været kunde hos Albertslund optik gennem mange år. Jeg bliver altid mødt med fantastisk imødekommenhed, høj faglighed og en hjælpsomhed og service ud over det sædvanlige.
Fantastisk optiker ! Det er utrolig sjældent, at man får så god og personlig betjening i en fysisk butik. Personalet lytter og er grundige. Albertslund Optik får min højeste anbefaling, hvis du står og mangler briller.
Fantastisk betjening og brillerne kommer super hurtigt
Både briller og betjening får af mig.
Oversat af Google: Absolut den bedste oplevelse jeg har haft i mit liv med briller: 1. Meget venligt team; 2. God pris til værdi-forhold produkter; 3. Kort ventetid, når du har brug for noget akut. De hjalp mig endda to år efter mit køb, da jeg var i et andet land. Så meget tak til det fantastiske hold. Original anmeldelse: Absolutely the best experience I had in my life regarding glasses: 1. Very friendly team; 2. Great price to value ratio products; 3. Short waiting time when you need something urgent. They even helped me two years after my purchase, when I were in another country. So much thanks to the awesome team.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik