facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Aktieselskabet Move IT

"Flyttefirma"
Adresse: Fabriksparken 8B , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 70 20 15 66
By: Glostrup
Rute: Fabriksparken 8B
Postnummer: 2600



relaterede søgninger: Move it højtaler
Anmeldelser
Total uacceptabel tilbuds og ordre proces. Tilbud 46.000 men dagen før hjemkørsel 96.000. Havde fremsendt fotos af alle større genstande!
jeg har købt en veteran bil i USA som et far sønner projekt, og den blev sendt i en shared container fra Los Angeles. og den amerikanske shipper havde valgt Move It som speditør/handler når containeren kom til DK. Der var problemer lige fra starten, først en 100% dyre pris end konkurrenten, og efter mange mails måtte Move It erkende at de havde lavet en fejl ,men regningen lød stadig på over 5000kr for at rulle en bil ud af en container og lave told papirer, men ak fik derudover en regning på 3188,80 kr for Demurrage, som de mente var min skyld, men det viste sig at den toldskat regning de sendte mig skulle betales på et +73 kort ifølge den vejledning som Move It sendte med, hvilket var helt forkert, men den betalte jeg, og de rykkede så for en kvittering af denne, hvilket de aldrig havde bedt om så derfor blev jeg pålagt denne demurrage, selvom Skat kunne oplyse mig om at Move It havde sendt mig en opkrævning der skulle betales med det +73 indbetalingskort, hvilket skat skal bruge op til 10 hverdage til at registrere, så den betalingsmåde som jeg fik fra Move It var helt forkert og det sagde Skat at "det ved speditøren da" jeg skulle have været adviseret om at betale direkte på skat kontor, eller med det +73 kort og så sendt dem kvitteringen, hvilket jeg ikke blev informeret om, men ak når de så holder ens vare som gidsel, betaler man i protest. Når jeg kigger tilbage handler alt det her om at jeg hyrer en professionel som skal holde mig i hånden igennem alt dette med at får en bil ind i Danmark, noget som man ikke kan forvente en privat mand ved så meget om, og Move it tager sig jo også godt betalt for det. Selve deres handlings pris kan jeg have en mening om er meget høj sammenlignet med konkurrenterne, men selve Demurrage som jeg er blevet ekstra pålagt mener jeg 100% er Move it egen fejl de har ikke gidet at bruge tid på at forklare mig arbejdsgangen og de har ikke informeret mig om hvad der sker hvis jeg ikke gør sådan og sådan osv., jeg syntes de er dybt uprofessionelle og mange flere efter mig vil havne i deres kløer med ekstra regninger som skal betales og de holder gladelig ens vare som gidsel med trusler om pladsleje hvis man ikke betaler. da det hele var over sendte de mig en indscannet kvittering fra Skat, uden yderligere, så kunne jeg selv konkludere at nu kunne jeg så hente min bil og gad vid på hvilken adresse, sikke en service. så jeg vil Ikke anbefale Move It , hverken til flytning transport eller bare hvis man skal købe en brugt flyttekasse. Lars.
Oversat af Google Den værste og forfærdelige oplevelse nogen kunne forestille sig at have for at sende dine varer. Først blev to fyre sendt for at hente mine varer ret sent om aftenen. Min kone var alene hjemme, en af ​​fyrene, Nick, havde været meget uhøflig og råbte og bandede ad min kone fra begyndelsen. Forårsager så meget stress for hende, fordi han ikke kunne lide at skille spisebordet ad!?! Han vidste fra begyndelsen, at han skulle gøre det!!!? Så tog de noget af varerne og brokkede sig over, at vi ikke tager resten, og hvis du ikke er tilfreds, har vi kørt det hele ud af lastbilen midt i haven. Efter så mange anstrengelser fra min kone for at berolige situationen ved at tilbyde dem kaffe og drikke, virkede intet, og de gik uden at tage den resterende bagage med. Alt sammen skete i en meget intens og sengadfærd, den mest forfærdelige og uhøflige person at have med at gøre. I løbet af denne tid var jeg konstant i telefonen for at tale med dem og deres leder for at berolige situationen, men det var en del af deres forretningsidé at skabe disse atmosfærer og øge omkostningerne ved fjernelse. Da de gjorde det med over 900 £ over det første citat og med alle slags problemer, de forårsagede. Men fire stykker af vores krystaller i en kasse blev knust. Jeg var en lettelse over, at vi modtog vores varer til sidst, da vi endda ville forvente, at de måske ikke engang leverede dem til os. Vores anbefaling er aldrig at overveje dette firma, uanset hvad de tilbyder og siger, vælg et andet firma. Original tekst The worst and horrible experience anyone could imagine to have for sending your goods. At first two guys were sent to pick up my goods at quite late at night. My wife was alone at home, one of the guys, Nick, had been very rude, shouting and swearing at my wife from the beginning. Causing so much stress to her because he did not like to dismantle the dining table!?! He knew from the beginning that he had to do it!!!? Then they took some of the goods and complaining that we do not take the rest and if you're not happy we through everything out of the lorry in the middle of the garden. After so much efforts by my wife to calm the situation by offering them coffee and drink, nothing worked and they left without taking the remaining luggages. All happened in very intense and bed behaviours, the most horrible and rude person to deal with. During this time I was constantly on the phone to talk to them and their manager to calm the situation however, it was part of their business idea to create these atmosphere and increase the cost of removal. As they did it with over £900 above the first quote and with all sort of problems they caused. However, four pieces of our crystals in one box was shattered. I was a relief that we recieved our goods at the end, as we would even expected that they may not even deliver them to us. Our recommendation is never consider this company, no matter what they offer and say, choose another company.
Oversat af Google Rigtig god oplevelse med Move It for en flytning fra Danmark til Frankrig! Flyttemændene er venlige og effektive, afhentning og levering var til tiden, og alt var i god stand. Effektiv kundeservice som besvarede alle mine spørgsmål. Original tekst Very good experience with Move It for a move from Denmark to France! The movers are friendly and efficient, the pick up and delivery were on time, and everything was in good state. Efficient customer service who answered all my questions.
Oversat af Google Flytning af kantiner fra Frankrig til Danmark. Meget tilgængelig via e-mail, tilpasser sig ændringer, responsiv, konkurrencedygtig pris. Meget tilfreds med servicen. Original tekst Déménagement de cantines depuis la France vers le Danemark. Très disponible par mail, s adapte aux changements, reactif, tarif compétitif. Très satisfaits du service.
Oversat af Google Vores ting blev leveret for sent, og prisen var ikke, hvad vi havde aftalt. Vi havde ikke andet valg end at betale den nye pris til sidst for at få vores ting leveret.. Original tekst Our things were delivered too late and the price was not what we had agreed. We did not have a choice but to pay the new price in the end to get our things delivered..
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Aktieselskabet Move IT med offentlig transport


Smedeland (Fabriksparken) 250 måler
500S
Smedeland (Fabriksparken) 250 måler
500S
Farverland (Fabriksparken) 490 måler
500S
Fabriksparken 500 måler
500S

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik