facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for AdHoc Translations

AdHoc Translations
"AdHoc Translations - dit professionelle oversættelsesbureau i København.Med passion og stolthed har AdHoc Translations gennem 30 år leveret professionelle oversættelses- og sprogløsninger til tilfredse kunder i Europa.Vi fremmer kommunikationen mellem mennesker ved at nedbryde sprogbarrierer og hjælper virksomheder med at gøre deres globale kommunikation til en drivkraft frem for en forhindring.Vi er fleksible og lydhøre og tilbyder løsninger, der er tilpasset den enkelte kundens behov. Sprog er mennesker, og derfor er kunden altid i centrum hos os. Vi er There for you!Vores services omfatter blandt andet professionel oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning, tolkning, DTP, voice-over og tekstning m.m."
Adresse: Skelbækgade 2, 5. th , 1717 København
Telefonnummer: 33 91 09 19
By: København
Rute: Skelbækgade 2, 5. th
Postnummer: 1717



relaterede søgninger: Ad hoc, Ad hoc opgaver, Ad hoc meaning, Adhoc wintertext Lufthansa, Adhoc smartdesk, Professionel oversættelse
Nærliggende lignende virksomheder
Denker Media Denker Media 4 km "Denker Media er et ambitiøst content- og oversættelsesbureau, der tilbyder en r...
Lionbridge Denmark Lionbridge Denmark 4 km Nordisk arbejdskraft, når det er allerbedst! Effektivt og professionelt.
Anmeldelser
Virkelig pinlig oversættelse af kategori B grundbog til engelsk talende. Der er stavefejl, tastefejl mv. en idé var at gennemtjekke materialet inden udgivelse.. det er som at have læst en dårlig engelsk stil af en 5 klasses elev. Helt ærligt. Min kæreste er ved at tage kat. B på engelsk, og det piner mig at høre oh læse de formuleringer og fejl der gentagbe gange optræder i bogen. Det er meget uproffessionelt, og selvom det er træls at være "den type" som skriver dette halvnegative anmeldelse, tænker jeg bare at NOGEN må jo gøre det. Hvis man skal oversætte en lærebog indenfor noget så vigtigt som færdselsloven og instruksion i kærsel, så skal det gøre ordentligt og af høj gaflig karakter. Det er en ommer AdHoc Translations.
AdHoc leverede lige som aftalt, og i god tid op til deadline. De tilpassede sig vores behov for, hvordan vi skulle have oversættelserne leveret, hvilket gjorde vores interne workflow mere simpelt og effektivt.
AdHoc Translations A/S har gennem mange år leveret upåklagelige oversættelser af undervisningsmateriale til Citroën Danmark A/S. Allerede i januar 1999, da jeg blev ansat i Citroën Danmark A/S, havde samarbejdet stået på i flere år. Det ophørte i september 2016, da Citroën Danmark A/S blev opkøbt. Jeg var selv ansvarlig for oversættelse af teknisk dokumentation og gjorde derfor brug af flere eksterne oversættere heriblandt den samme oversætter fra AdHoc, når vedkommende havde kapacitet til det. Samme gode kvalitet og overholdelse af deadlines.
Jeg har anvendt AdHoc Translation til en mindre oversætter opgave. Jeg kan fint anbefale virksomheden til andre. De leverede hurtigt og præcist. Mvh Martin Stokholm
Jeg har benyttet AdHoc Translation i arbejdsmæssigt øjemed, som jeg fandt via google søgning. Super hurtig respons tid på alt kommunikation, et professionelt reslutat som også blev leveret hurtigt og endnu vigtigere, rettidigt jf. aftale. Service niveauet var helt i top inkl. opfølgning efter endt opgave.
Forfærdelig oplevelse. Sendte min tekst til oversættelse til en række sprog, herunder Spansk. Opdagede ved et tilfælde en alvorlig meningsforvirrende fejl i Deres oversættelse, fortalte dem det og de kom tilbage med en korrigeret oversættelse med præcis samme fejl. Så gjorde jeg dem opmærksomme på det og siden blot tavshed. Kan på ingen måde anbefale dem til nogen der ønsker en seriøs oversættelse. Vi havde netop valgt dem, som er en dyrere løsning end andre, for at få en bedre oversættelse end en redigeret maskin oversættelse. Anyway vil aldrig bruge dem igen, sørgeligt
Jeg blev anbefalet AdHoc Translations af en kunde til dansk/tysk oversættelse, og de har levet op til mine forventninger både hvad angår hurtig levering, kontakt og kvalitet. Jeg kan kun anbefale AdHoc Translations.
Jeg fraråder et samarbejde med dette firma AdHoc Translation, havde kun dårlige oplevelser med deres ydelser.
Super professionelt bureau med oversættere der forholder sig til den leverede tekst og giver feedback hvis den ikke giver mening.
Vi kan varmt anbefale AdHoc Translations som samarbejdspartnere :-
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik