facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Adelaide, Køkken

"Hos Køkkencenteret CPH finder du et stort udvalg af unikke, bæredygtige køkkener – helt uden skadelige stoffer.Dit køkken bliver produceret miljøneutralt og er samtidig uden kemikalier, der kan påvirke indeklimaet negativt.Vi hjælper dig fra idé til afslutning. Sammen får du i dit tempo designet det køkken, der passer i dit hjem. Stil og farve – mulighederne er rigtig mange.Vi har hele teamet af håndværkere, så vi kan både stå for opsætning og den renovering, der eventuelt skal til, for at dine drømme og ønsker går i opfyldelse.Ring til os på 71 96 50 05 for at høre nærmere, eller besøg vores butik i Charlottenlund og se det store udvalg. Vi glæder os til at byde dig velkommen!"
Adresse: Ejgårds Tværvej 14 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 39 63 09 57
By: Charlottenlund
Rute: Ejgårds Tværvej 14
Postnummer: 2920


Anmeldelser
Inspirerende og flot butik! Så lækre detaljer og materialer Kompetent og hjælpsomme medarbejdere. God stemning og god service. Et besøg værd!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik