facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ac Lingeri

"Hos Wunderwear giver vi plads til forskellighed og har derfor over 60 forskellige lingeri, nattøj, badetøj og strømpebrands tilknyttet vores 36 butikker. Hos os får du ikke bare ekspertise, der hjælper dig med at finde det rigtige lingeri til din krop – du får også branchens største udvalg.Som kunde hos os får du en anderledes shoppeoplevelse. Hver butik er sin egen, præcis som hver kvinde, der handler hos os, er sin egen.For sådan er vi hos Wunderwear; bevidste om at alle er forskellige og eksperter på vores område. Hos os møder du kvinder med personlighed, der står klar med råd og vejledning, som i sidste ende vil fuldføre vores fælles mål: At hjælpe dig med at fremhæve dine bedste sider.Velkommen hos Wunderwear."
Adresse: Borups Alle 127 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 88 21 18
By: Frederiksberg
Rute: Borups Alle 127
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende virksomheder
Invasion Invasion 1 km De har et meget godt udvalg, og er nogenlunde opmærksomme på deres kunder i butikken....
Bahne Bahne 1 km Dårlig service, og ingen information vedrørende returret. Personalet går og sukker ov...
Vila Vila 1 km Fantastisk sted incl. ÆRLIGE RÅD.
Morrison Morrison 1 km
Kamma Vintage Kamma Vintage 2 km "A fine vintage shop in Copenhagen that specializes in selling uniquely curated ...
Vadumsrum Vadumsrum 2 km
Butik Paradis Butik Paradis 2 km verdens bedste ejere altid smil og glæde store portioner det får man ikke bedre
Anmeldelser
Jeg er en meget tilfreds kunde, som forlod butikken med to sæt lækkert lingeri. Jeg fik top professionel hjælp til at finde lige det, der passede til mig. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Jeg synes det er under alt kritik at lave en konkurrence, melde ud at man vinder også ikke svare. Ja jeg bor ikke i københavn, og har derfor ikke mulighed for at komme forbi butikken som i skriver man skal i en efterfølgende besked men det var ikke et kriterie i selve konkurrencen. Jeg synes det er at snyd folk i håb om I får flere følger/likes på de sociale medier.
Rigtig god service af kompetent personale. De giver sig tid til at hjælpe en med at finde de perfekte størrelser. Hvis de mangler nogle størrelser laver de aftale om at kontakte én, når de efterspurgte størrelser er atter i butikken. Selv de mest “umulige størrelser” kan du finde her. Fik anbefalet denne butik af en veninde for 7 år siden og har handlet her siden. Kan varmt anbefales-et godt råd er at afsætte noget tid af, når du skal finde det helt rigtige undertøj. Fordi der er så mange modeller at prøve.
Der KAN VÆRE God service. God til gaver. Til mig selv NEEEEEEEEJ ikke de høje priser/går i Føtex hvor de har de samme størrelser og stil.
Skønt sted rigtig god service og medarbejdere
Dygtige og søde mennesker og kvalitetsvarer
Super service, lækkert lingeri.
Fik en fantastisk service. 1000 tak for det.
Fin betjening
Oversat af Google Okay Original tekst ok
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik