facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Aarhus Tandcenter

"Aarhus Tandcenter er en klinik med en lang historie, og rødder der strækker sig over 60 år tilbage. I dag består Aarhus Tandcenter af 4 afdelinger i: Aarhus C, Skejby, Højbjerg og Hasselager.Vi har i dag fået en størrelse, der giver os mulighed for at lave et hus fuld af eksperter, hvor hver tandlæge har et nicheområde inden for faget. Det betyder altså, at når du kommer til behandling hos os, vil du blive behandlet af den tandlæge med størst erfaring inden for det givne område.Vi er den eneste klinik i Danmark, hvor man som standard bliver behandlet af tandlæger, der arbejder med et afgrænset fagområde – på den måde sikrer vi dig kompetent og professionel behandling, hvor du er i centrum."
Adresse: Rosensgade 14 , 8000 Aarhus C
Telefonnummer: 86 19 17 11
By: Aarhus C
Rute: Rosensgade 14
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Tandlæge Aarhus C, Aarhus Tandcenter Trustpilot, Bedste tandlæge Aarhus, Tandlæge Aarhus studierabat, Billig tandlæge Aarhus, Aarhus Tandcenter Hasselager, Tandlæge Aarhus N, Tandlæger Aarhus
Nærliggende lignende virksomheder
Godt Smil Århus Godt Smil Århus 876 måler
Anmeldelser
Utrolig dårlig oplevelse. Tog imod tilbud på facebook om gratis undersøgelse. Valgte ikke at gå videre. 1 år efter modtager jeg faktura. Da jeg skriver at jeg er uenig er næste skridt trusse om inkasso. Fraråder enhver at tage imod deres tilbud.
Superb og meget behagelig behandling af både tandlæge og klinikassistent. Det lyder næsten som en modsigelse i sig selv at kalde et tandlægebesøg med to plastfyldninger behageligt, men det var yderst afslappende.
1,40 time i stolen. Ikke noget man glæder sig til. Men alt gik bare så glat. Effektivt, dygtigt og behageligt. Tak!
Ny patient hos Aarhus Tandcenter. Har haft en enkelt konsultation/behandling ved Stefan. Utrolig behagelig og professionel oplevelse. Stefan var god til at forklare og svare på spørgsmål, samt virket genuint interesseret i at gøre mig klogere på mine tænder!
Særligt Stefan vil jeg gerne rose for aldrig har jeg været så glad for en tandrens. Jeg plejer at skulle tage mig sammen til at komme afsted og være nervøs fordi jeg har meget følsomme tandhalse, men hos ham har der ikke været noget problem. Jeg har også været til tandregulering og fik fin behandling ligesom al personalet jeg har mødt har været søde og behagelige.
Jeg bliver altid behandlet godt af alle. Med det samme, jeg træder ind i receptionen er der altid venlige medarbejdere. Min tandplejer Tina som behandler mig ca. Fire gange om året pga mit tandkød er så dygtig, at alt er blevet bedre.. og jeg er meget taknemmelig. Hun er venlig, sød og har den fornødne empati. Dette gælder iøvrigt også de andre hos Tandlægerne i Rosengade. Når man er over 70, så ved man godt, hvad en god tandlæge er. Vi har nemlig oplevet lidt af hvert... det kan jeg i hvert fald skrive en “sjov” hvis man kan kalde det det bog om.. så hvis nogen sidder med den samme angst for tandlæger som jeg, så besøg Aarhus Tandcenter i Rosengade..
Absolut den bedste tandlægeklinik! Jeg begyndte for næsten et halvt år siden på Invisalign-behandling hos tandlæge Anne-Marie. Hun er ekstrem faglig dygtig og formår at omdanne ens ønsker til realitet ved at finjustere tænderne ned til mindste detalje. Det kan være overraskende svært at få formuleret, hvordan man ønsker at ens tænder ender med at se ud, men fortvivl ej - Anne-Marie kan læse dine tanker på det punkt . Jeg er stadig i gang med Invisalign-behandlingen og havde oprindeligt tænkt mig at vente med at give en anmeldelse til jeg var færdig, men med Anne-Maries sans for detaljer og grundighed er jeg er overhovedet ikke i tvivl om at slutresultatet bliver eminent. Generelt har mine oplevelser hos Aarhus Tandcenter været aldeles positive. Atmosfæren på klinikken er præget af godt humør og venlighed. Jeg er ligefrem begyndt at glæde mig til at komme til tandlægen. Specielt vil jeg gerne takke Ann og Tina som har hjulpet til i min Invisalign-behandling. De er så søde og har hver især formået at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse at sidde i stolen. Kan på det varmeste anbefale Aarhus Tandcenter på Rosensgade.
Utrolig unprofessionel behandling af mig og min familie af "tandlægen" Signe Rasmussen som arbejder her. Hun skiver negativt om andre steder I vores navn som om vi har snakket dårligt om dem. Bruger skræktaktikker på handikappet folk for at få dem til at børste tænder, som kun stresser og gør ting værre end de er. Værst af alt, så finder hun også "huller" som ingen andre tandlæger kunne se tegn på, som hun laver dyre behandlinger på. Hun gik på barsel og var væk I et godt stykke tid engang, hvor min mor - som alright har haft store problemer med munden før - ikke måtte checkes af andre plejere hernede, og endte med at kun få target dyre billeder af sin mund, og fået renset tænder til premium pris. Hun endte med en udtrækning og to huller på grund af den ringe behandling Signe gave hende. Jeg blev selv henvist til en special tandplejer da jeg forlod her, hvor jeg har det meget bedre end Signe nogensinde behandlede mig. Siden da er min mor selv bedt om at komme samme sted hen, og nu er min hjerneskadet storebror blevet sendt det samme sted hen, selvom hans tænder ikke er dårlige eller noget - Hun gider bare ikke have noget med nogen af os at gøre Hun flyttede fra Blomstervangen I Egå u den advarsel for nogle år siden, men jeg er nu meget sikker på hun faktisk blev fyret derfra, for at lave ting der ikke skulle laves. Michael er en utrolig god tandlæge og ejer klinikken, men jeg kan ikke give stedet mere end en stjerne så længe Signe arbejder her. Hvis du SKAL til her eller går her, så sørg for at holde dig langt væk fra Signe, og bed om tid ved Michael. Han er nok den flinkeste tandlæge jeg har været inde ved før. Det er bare trist at dårlige mennesker skal ødelægge det på den her måde. : Hvis du læser det her Michael, så håber jeg du undersøger hendes opførsel før det skader klinikken. Check også Peter, for han er heller ikke flink.
Har brugt alt for mange penge ved denne tandlæge også er det simpelthen så ringe et arbejde hun har lavet Marianne . To af de huller hun har lavet, har jeg nu fået rodbehandlet heldigvis ved en ny og meget mere kompetent tandlæge...! da hullerne ikke var lavet godt nok! Faktisk så uhensigtsmæssigt at hun har gjort mere skade en gavn! Behandling var dårligere end ingen behandling. Er meget utilfreds, og vil aldrig sætte mine ben i den klinik igen.
Man er i kompetente og omsorgsfulde hænder hos Astrid og Aarhus Tandcenter. Jeg kan varmt anbefale klinikken
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik