facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Aarhus Havn

Aarhus Havn
Adresse: Vandvejen 7 , 8100 Aarhus
Telefonnummer: 86 13 32 66
By: Aarhus
Rute: Vandvejen 7
Postnummer: 8100


Anmeldelser
Fantastisk sted , hvor der stadig er industri, og alt ikke er lavet om til cafeer og havnebad
Flot skyline.... Jeg synes det er underligt, at lysregulering i Århus havn passer så dårligt sammen. Det kan tage både 5 og 10 minutter oveni hvad der må anses for at være normal til let trafikal knude og forhindring i en storby at køre de sidste par kilometer - pga denne mærkværdighed. Det betyder meget, når man skal nå en færge. Selvom man er i god tid, kan man nemt blive urolig for, om man nu alligevel når sin færge. Det burde kunne gøres meget mere smidigt, men i hvertfald er det vigtig viden, når man skal nå Sjælland fra den vinkel. Læg altid ekstra tid til hvad din GPS siger.
Rundtur ved Aarhus havn og Aarhus Ø. Øøh "som sild i en tønde" er vist meget passende, en del af den gamle fiskerihavn. Jeg håber beboerne kommer godt udaf det med hinanden
Flotte motiver, spændende område
Især Havnepladsen er et dejligt sted at gå tur. Nå bevoksningen er kommet godt op, bliver det endnu bedre. Sidste vinter var Cafébåden, men den har ikke været der i vinteren 2019/2020. Det er en skam, for de havde alle tiders gode varme chokolade. Det var sagen efter en tur i det kolde vejr.
Altid et besøg værd, hyggelig og afslappende.
Havnen har gode oplevelses steder med siddepladser ud for dok. Med pæn Bibliotek med cafe og udendørsareal. Der er gode cykelstier langs havnearealet. Især var Cutty Sark Sejskibs optoget i Aarhus havn en stor oplevelse og hurtigfærgen til Samsø.
Check ind som andre steder ,toilet tæt på hvor man holder
Høje huse, meget høje...
Flot Havn, hvor der er sket fornyelse de seneste år, dog kan den godt være lidt forvirrende, når man skal mod færgen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik