facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel
Adresse: Nyhavn 71 , 1051 København
Telefonnummer: 33 43 62 00
By: København
Rute: Nyhavn 71
Postnummer: 1051


Anmeldelser
Meget hyggeligt og dejligt hotel med store hyggelig værelser og ingen larm fra nogen gader, da det ligger i Nyhavn. God modtagelse i receptionen og til morgenmaden. I baren burde man sætte et skilt op når de gik ind for at spise deres aftensmad. Vi så en del der gik forgæves og stod og ventede og måtte gå igen, da der ikke kom nogen og betjente dem.
Værelse får ikke topkarakter p.g.a. udsigten - til nogle rør og meget tæt på bygningen ved siden af - så ingen udsyn overhovedet.Værelser: 3/5
Så hyggeligt hotel, top klasse service og så ligger det i dejlige og hyggelige nyhavnVærelser: 5/5
Vi sover rigtig godt her, sengene er gode. Det er rart at kunne vælge at åbne et vindue og mærke luften, men også rart at lukke det og indstille airconditionanlægget til den temperatur man sover bedst i. Morgenmaden er også virkelig lækker. Det eneste minus er at parkering skal ske i et nærliggende p-anlæg.
Med få ord, så har det været en super god oplevelse at bo på dette hotel, en mega god morgenmad, vi kommer igen
Ganske enkelt en fantastisk oplevelse, intet mindre!Værelser: 5/5
Hotel med sjæl og charme. Dog i den dyre ende.Værelser: 5/5
Helt igennem lækkert hotel! Fantastisk placering for enden af Nyhavn, der giver frit udsyn til kanalerne, operaen mm. Venligt og imødekommende personale, både i receptionen samt ved morgenbuffeten - der i øvrigt også er i top. Der er stille og roligt, den perfekte størrelse, hvor der ikke er et rend af alt for mange mennesker. Værelserne er lækre og i sær sengene er i særklasse! Det er et 1. Klasse hotel!
Pænt og rent hotel, vi bookede det bedste værelse 2.100 kr, men stadig kun en Queensize bed..! Betjeningen er venlig og imødekommende men som det fremgår så er seng og værelser for små, prisen er for høj trods en fremragende beliggenhed.
Venlig, hjælpsom, personlig og professionel betjening. Perfekt beliggenhed. Skøn morgenmad. Smukke møbler og fantastisk udsigt. Helt sikkert et af Kbh's dejligste hoteller.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til 71 Nyhavn Hotel med offentlig transport


Nyhavn (Københavns Havn) 50 måler
991
992
993
Nyhavnsbroen (Holbergsgade) 160 måler
26
Nyhavnsbroen (Holbergsgade) 160 måler
26
Sankt Annæ Plads, Skuespilhuset (Sankt Annæ Plads) 180 måler
26
Tordenskjoldsgade (Holbergsgade) 370 måler
26

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger 71 Nyhavn Hotel.

København hoteller

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Nyhavn 71 placering, hvordan kan jeg gå. 71 Nyhavn Hotel adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner 71 Nyhavn Hotel. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om 71 Nyhavn Hotel med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik